To je to što me zanima!

Engleski prinčevi napili se s ragbijašima u Parizu

Prinčevi William i Harry te engleska ragbijaška reprezentacija toliko su pili da je nestalo alkohola u hotelu. Naručili su još i nastavili opijanje
Vidi originalni članak

Pijanka epskih razmjera u pariškom hotelu Marriot počela je nakon poraza engleske ragbijaške reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u subotu. S ragbijašima su tugu u alkoholu utapali prinčevi William (25) i Harry (23), koji su ih prije toga iz svega grla bodrili na stadionu.
- Niste imali sreće. A stvarno ste dobro igrali, s puno duha - tješio je William Mikea Catta te zamolio ekipu da budu nježni prema njegovu mlađem bratu. William je uspio čak i zakletog antialkoholičara Jonnyja Wilkinsona nagovoriti da pije pjenušac, no Harry, koji je također tješio igrače te njihove supruge i djevojke, pokazao se izdržljivijim partijanerom. Prinčevi su pili pjenušac, votku, pivo i bijelo vino. U noćnim satima s nekoliko igrača otišli su do trendovskoga kluba L’Etoile. Iz njega su izašli oko 6 sati i djelovali iznenađujuće osvježeno. Pijanka se nastavila u podne u hotelu. Williamu je bilo dosta tulumarenja u nedjelju navečer. Harry i nekoliko najbolje baždarenih sportaša bili su u hotelskom baru i u ponedjeljak u noćnim satima. Mike Catt neuspješno je pokušavao pogoditi princa Harryja kriškom pizze u lice. To što je u hotelu ponestalo alkohola nije ih omelo - nagovorili su barmena da naruči novu pošiljku i nastavili bančiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gmolak 23.10.2007.

    Hoću još samo reći da mi je jako drago što su prinčevi tulumarili s Wilkinsonom i ekipom jer to će im zasigurno biti najbolji tulum ikad i neće ga nikad zaboravit, jer kad ragbijaši tulumare onda svi tulumare! Jednostavno nema luđih tuluma,svi smo mi braća ragbijaši.

  • hop 23.10.2007.

    moja ekipa i ja u najboljim trenutcima izgledamo puno gore od ovoga...sva sreca da nas ne napadaju novinari i snimaju,jer bi bilo vise \"belaja\" nama nego princevima...uostalom...slazem se s gmolak-om..(djelomicno)

  • gmolak 23.10.2007.

    Daj ti helena_zg malo fuck off.Ako si hoćeš nekog zgodnog komentirat,recimo po tvojoj procjeni nogometašića talijana za kojeg ni ne znaš jel normalan ili je gay onda si odi ostavljat svoje reterdirane komentare na nogometne teme. E sad o ovoj temi.Hvala Bogu da su se opijali i to s takvim rugby igračima engleske repke koji su skoro cijelom svijetu uzor.Družit se s engleskim igračima i ostalim ragbijašima svjeta je velika čast,to su najbolji ljiudi na svijetu.Šteta što englezi nisu uspjeli obranit naslov prvaka ali imat će se priliku opet dokazat i to 2011. na Novom Zelandu kada će biti novo svjetsko prvenstvo.E a tada ću i ja tamo biti. :) Kakav više nogomet,cjela engleska je bila i ostala zaražena s ragbijem.Nema se šta tu više reći. ***********Rugby always and forever********

Komentiraj...
Vidi sve komentare