To je to što me zanima!

Eros Ramazzotti i ekipa skupili su 600.000 kuna

Početni udarac na humanitarnoj utakmici na Poljudu izveo je Zucchero, kojemu je ovo prvi posjet Splitu, ali kaže, nada se ne i posljednji
Vidi originalni članak

Malo sam umoran i nestaje mi daha, ali drago mi je što sam u mogućnosti pomoći ovoj humanitarnoj akciji, kazao je u poluvremenu Eros Ramazzotti (45). Akcija “Naš mali svijet” okupila je hrvatske estradnjake i veterane nogometa, koji su 3-1 izgubili od talijanskih zvijezda. Početni udarac na utakmici izveo je Zucchero, kojemu je ovo prvi posjet Splitu, ali kaže, nada se ne i posljednji.
- Sljedeće godine krećem na novu turneju pa se nadam da ću opet posjetiti ovaj prekrasni grad - kazao je talijanski pjevač.
Za hrvatsku momčad igrali su Oliver Dragojević, Boris Novković, Toni Cetinski, Gego...  Cilj akcije bilo je prikupljanje sedam milijuna kuna za dječji odjel klinike KBC Split. Na splitskom stadionu okupilo se oko 15.000 ljudi. Dok se igrala utakmica, na pozornici pokraj igrališta pjevali su Indira, Tedi Spalato, klapa Intrade, Zorica Kondža... Eros se dan prije prošetao Splitom. Sa svima je pričao, slikao se, a obožavateljice je i izljubio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • roccobarocco 10.06.2009.

    A cudo nije dosao Ive sa suncanim ocalama da se slika..

  • Bepo1606 10.06.2009.

    A sutkinje bombončići.

  • tahuti 10.06.2009.

    bravo svima.neka bude češće.bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare