To je to što me zanima!

Ervin Barbari poručio 'vooolim te', ona odgovara 'hvala i tebi'

Bivši Big Brother stanari, Barbara i Ervin, već si neko vrijeme izjavljuju ljubav preko društvenih mreža. Ovaj put, Riječanka se pohvalila darom kojeg je dobila od Ervina
Vidi originalni članak

Barbara Šegetin ovaj put je uzvratila izljeve ljubavi Ervina Mujakovića i to nakon zajedničkog druženja s Big Brother ekipom. Sarajlija, koji je za Barbarom patio za vrijeme realityja, poklonio joj je jastuk na kojem piše' hvala ti za sve' te 'vooolim te'. 

Riječanka je fotografiju znaka pažnje objavila na Instagramu i napisala 'hvala i tebi' te je dodala i ikonu srca.

Radi li se, napokon, o uzvraćenoj ljubavi ili je Barbara i dalje samo Ervinova prijateljica, vrijeme će pokazati. Šegetin je nedavno objavila i fotografiju svog tajnovitog dečka koji ju je, kako je sama rekla, čekao 'vani' za vrijeme trajanja showa. Na fotografiji su vidljive samo njihove ruke. 

Osim njih, pobjednik Big Brothera Darko i Tina Šegetin izgledaju bliže no ikad te se na zajedničkim fotografijama ljube ili grle. 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Alma13 29.01.2016.

    Pitam čime je ova cura zslužila ovoliku medijsku zastupljenost...helouuuuuuuuuu

  • GhtzuGhuclk 24.01.2016.

    Baba se posrala u gaće. Eto vam vijesti za članak za kojeg svih boli briga.

  • Leina Šumsko Dijete Likovic 23.01.2016.

    Bljuje mi se od vaših članaka.Sta koga boli k za Ervina i Barbaru,okrenute se pravim problemima. Fakat st najbjdnije novine ono.I da se nebu na mjesečini ne zanimaju nasssss.pogotovo ne njena sestra sponza Tina

Komentiraj...
Vidi sve komentare