To je to što me zanima!

Ervin će biti tužan: Barbara Šegetin se pomirila s dečkom

Manekenka koja se proslavila sudjelovanjem u 'Big Brotheru' shvatila je da ne može bez bivšeg nogometaša, kojeg je ostavila ljetos jer se nisu slagali
Vidi originalni članak

Barbara Šegetin (26) prijateljicama se povjerila da veza s Josipom Modrićem (37) nije imala smisla jer su se svađali “oko gluposti”. No pomireni par nedavno je viđen u kinu. Prije prekida, Barbara i Josip bili su u vezi tri godine.

Barbara je u showu Ervinu Mujakoviću (25) bila tiha patnja te joj se stalno udvarao i komplimentirao joj da je naljepša. 

Riječanka je nakon reality showa dugo vješto skrivala svog dečka, s kojim je, šuškalo se, planirala i vjenčanje. Objavljivala je zajedničke fotografije no njegovo lice nikada nije pokazala. Ervina je u showu odbijala jer je, govorila je, vani čeka 'netko'. 

- Deset dana su super funkcionirali, a jedanaesti bi se posvađali oko gluposti. Iako su pričali su o ozbiljnim stvarima i zajedničkom životu, budućnost im zbog učestalih svađa nije izgledala blistavo - ispričala nam je u kolovozu prijateljica manekenke.

Ervin je pak nedavno 'bombardirao' društvene mreže fotografijma na kojima pozira s plavokosom djevojkom. Sarajlija svojim prijateljima nije otkrio je li u vezi ili nije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Angelina Jolie 03.01.2017.

    Manekenka ? Pa provjereno znam da je naplacivala seksualne usluge i ona i sestra joj

  • Zarica 🐬 31.12.2016.

    Što ima biti tužan :)) ima onu svoju damicu :))... A njoj zaželila sritan put i ništa od toga putovanja ttzzz

  • jozabroz 31.12.2016.

    ah da,, pa mozda nogometas bivsi i sad ponesto zaraduje jer ona sigurno ne zaraduje pa joj treba malo lovice,,da nemora nista radit..)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare