To je to što me zanima!

Estrada pomaže: Sevka i Rozga nastupaju za akciju #Spasime

HUMANITARCI Severina, Jelena Rozga, Neno Belan... samo su neki od glazbenika koji će sutra pjevati za pomoć velikoj akciji #Spasime. Belan se uvijek rado odazove pozivima u pomoć, baš kao i Severina i Jelena
Vidi originalni članak

Na sutrašnjem humanitarnom koncertu u Esplanadi inicijative #SPASIME, koju je u ožujku pokrenula glumica i scenaristica Jelena Veljača (38) pjevat će cijela estrada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenike predvode naše najveće zvijezde - Severina (47), Jelena Rozga (41) i Neno Belan (57), a pridružit će im se Maja Posavec (36), Detour, Pavel te mnogi drugi glazbenici. Cilj im je svima jednak - sakupiti novac za Fond #Spasime.

- Imam potrebu pomoći. Ove godine već sam imao desetak nastupa za razne humanitarne potrebe, a bit će toga još. U ovu akciju ulažem i svoj lik i djelo - kaže Neno Belan.

Glazbenik je pozvao sve koji se žele pridružiti akciji da pomognu telefonskim pozivima, doniraju ili pomognu na bilo koji način.

- Osnivanje i punjenje Fonda za pomoć i zaštitu žrtava nasilja je neophodno. Očito da država tu problematiku ne pokriva u dovoljnoj mjeri - rekao nam je Nenad Borgudan, frontmen i gitarist grupe Detour.

Glazbenici se slažu da je potrebno osigurati adekvatnu pomoć i zaštitu. To je, dodaju, zadatak države, no svjesni su da je kod nas ta zaštita na nižem nivou od potreba i nužnog standarda.

Podsjetimo, Fond za pomoć i zaštitu žrtava nasilja osnovali su Zaklada za ljudska prava i solidarnost - Solidarna te inicijativa #SPASIME. Fond će, između ostalog, žrtvama nasilja pružati stambenu, pravnu i zdravstvenu pomoć. Sve donacije koristit će za hitnu pravnu, zdravstvenu i psihološku pomoć žrtvama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.08.2019.

    Severina😂😂😂 ona svojim pjevanjem nece nikog spasiti samo ce im pogorsat zdravstveno stanje.

  • tanja92 17.06.2019.

    Pazi molim te, severina jadna zlostavljana 😂😂😂,ma ne poteži me za jezik....

  • Maky1984 13.06.2019.

    Jos malo pa ce praviti i koncerte za ugrozene puževe.. sve to oni naplate a sirotinja je ta koja pomaze kad treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare