Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Estrada pomaže: Sevka i Rozga nastupaju za akciju #Spasime

HUMANITARCI Severina, Jelena Rozga, Neno Belan... samo su neki od glazbenika koji će sutra pjevati za pomoć velikoj akciji #Spasime. Belan se uvijek rado odazove pozivima u pomoć, baš kao i Severina i Jelena

Foto: PIXSELL
3 komentara

Na sutrašnjem humanitarnom koncertu u Esplanadi inicijative #SPASIME, koju je u ožujku pokrenula glumica i scenaristica Jelena Veljača (38) pjevat će cijela estrada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glazbenike predvode naše najveće zvijezde - Severina (47), Jelena Rozga (41) i Neno Belan (57), a pridružit će im se Maja Posavec (36), Detour, Pavel te mnogi drugi glazbenici. Cilj im je svima jednak - sakupiti novac za Fond #Spasime.

- Imam potrebu pomoći. Ove godine već sam imao desetak nastupa za razne humanitarne potrebe, a bit će toga još. U ovu akciju ulažem i svoj lik i djelo - kaže Neno Belan.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Glazbenik je pozvao sve koji se žele pridružiti akciji da pomognu telefonskim pozivima, doniraju ili pomognu na bilo koji način.

- Osnivanje i punjenje Fonda za pomoć i zaštitu žrtava nasilja je neophodno. Očito da država tu problematiku ne pokriva u dovoljnoj mjeri - rekao nam je Nenad Borgudan, frontmen i gitarist grupe Detour.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Glazbenici se slažu da je potrebno osigurati adekvatnu pomoć i zaštitu. To je, dodaju, zadatak države, no svjesni su da je kod nas ta zaštita na nižem nivou od potreba i nužnog standarda.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Podsjetimo, Fond za pomoć i zaštitu žrtava nasilja osnovali su Zaklada za ljudska prava i solidarnost - Solidarna te inicijativa #SPASIME. Fond će, između ostalog, žrtvama nasilja pružati stambenu, pravnu i zdravstvenu pomoć. Sve donacije koristit će za hitnu pravnu, zdravstvenu i psihološku pomoć žrtvama.

Naši partneri pišu
Message