To je to što me zanima!

Estradnjacima je omiljeni restoran zatvorio vrata

Mnogi su mi se žalili da Zagrebu fali restoran koji radi do četiri sata, a kad je Edvin Softić otvorio takav restoran, prometa je bilo samo vikendom
Vidi originalni članak

Shvatio sam da posao ugostitelja nije za mene, kaže bivši estradni menadžer Edvin Softić, koji je prošlog tjedna zatvorio svoj restoran Croatica.
- Mnogi su mi se žalili kako Zagrebu nedostaje restoran koji radi do četiri sata. Zbog toga sam prošle jeseni otvorio Croaticu - kaže Softić dodajući kako se prevario jer je dobar promet imao samo vikendom. Ostalim danima restoran je bio prazan. U restoran su često dolazili Petar Grašo i Danijela Martinović, Miroslav Lilić te Severina, koja je ondje proslavila 38. rođendan. Softić kaže da će se prvo dobro odmoriti od noćnog rada, a zatim se vraća na estradu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZumZumZg 11.06.2010.

    seljacka smo prcija mi...ali Softicu da ja u gradu hocu otvorit restoran zavrsio bi na dnu Jaruna od ovakvih \'ugostitelja\' poput tebe..ma mrs...

  • marin.0202 11.06.2010.

    Da zaboravio sam naglasiti trebam parnera(financijera), a koncept luksuza i dnvenog boravka znam kako ga treba uklopiti, van nekih kliseja skole, jer radim i znam svaki gost i svaki dan donosi uzbudjenja i samo ljepe momente jer losih u to poslu nema jer na meni stoji da li ce gost doci ili ne a to se ne uci u skoli nego zivot uci, a zivot je ljep.

  • nemam pojma 11.06.2010.

    nije lako kad tribaš radit za kune, hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare