To je to što me zanima!

ET predstavlja novu pjevačicu: Upoznajte prelijepu Saru-Elenu

ET predstavlja novu pjevačicu Saru-Elenu, a početak nove faze i suradnje najavljuju singlom 'Ako možeš, oprosti', čiji je autor glazbe i teksta Boytronic
Vidi originalni članak

Grupa ET predstavlja novu pjevačicu Saru-Elenu, a početak nove faze ET-a i suradnje najavljuju singlom 'Ako možeš, oprosti', čiji je autor glazbe i teksta Boytronic, dok aranžman potpisuje Inav Coste. 'Ako možeš, oprosti' prvi je single s kojim će grupa ET nastupiti u lipnju na CMC Festivalu u Vodicama.

Iza grupe ET je 29 uspješnih godina, 9 izdanih albuma, na desetke hitova koje pjevaju sve generacije, od prvih pjesama 'Tek je 12 sati' i 'Da ti nisam bila dovoljna', pa sve do novijih uspješnica kao što su 'Prazan stan' i 'Soba 202'.

Sara-Elena ima 26 godina i dolazi iz Osijeka, do svoje šeste godine živjela je u Njemačkoj, a zadnjih pet godina živi u Zagrebu. Dolazi iz glazbene obitelji, pjevanjem se počela baviti još kao dijete u devetoj godini, te pleše i sve vrste plesova. Već kao djevojčica pokazivala je izniman dar za ples i pjevanje, a svoj prvi koncertni nastup i angažman imala je već sa 14 godina. Ljubav prema glazbi i plesu jednostavno je njen život. 

- Sara-Elena ostavila je najveći dojam na audiciji za novu pjevačicu, bila je upečatljiva glasom i svojom pojavom, te je definitivno najviše odgovarala senzibilitetu grupe ET - komentirao je autor pjesama, tvorac ET-a i producent Boytronic, dodavši da je uz sve kvalitete koje Sara - Elena posjeduje uz senzibilan i osebujan vokal, njen zarazan osmjeh i vedar duh bio završna karika za početak ove vjerujemo uspješne suradnje.

O novoj stranici svog života Sara-Elena kaže da ju i nadalje svakodnevno ostavlja bez daha, te je dodala koliko god to zvučalo potrošeno, da je ovom suradnjom realizirala sve svoje snove i da zaista živi svoj san.

Grupa ET ubrzano se priprema za snimanje videa, koje će biti početkom sljedećeg tjedna u režiji Darka Drinovca. Na svakodnevnim probama sa najboljim hrvatskim koreografom Alenom Sesartićem Sara-Elena usavršava atraktivnu koreografiju, a plesati će uz bok sa najboljim hrvatskim HIP-HOP plesačima i plesačicama, višestrukim državnim prvacima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • menart 07.05.2016.

    a jel a sad kao vole svi vannu al je niko od vas ne slusa. Vanna mi je uvjek bila top a odmah iza nje Katarina. imala je odlicni klubski stvar sam sto se u nas samo neke stvari pusi.. steta... ajd da vidimo novu pjevacicu. bum videl kak bude

  • ivancito 06.05.2016.

    opet sise u prvom planu,glas nije bitan

  • Y€L€ 06.05.2016.

    Ona je bila u Supertalentu sa bratom ili tako nesto, nisam sigurna gdje, ali neko natjecanje je, a i bili su iz SB-a, ne iz Osijeka, a koliko se sjecam uvijek su isticali da su Makedonci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare