To je to što me zanima!

Eva i Ryan svoju prvu kćer nazvali su Esmeralda Amada

Da je glumica trudna, strani mediji raspisali su se u srpnju do kad je Eva Mendes uspješno skrivala da očekuje svoje prvo dijete. Par nikad nije bio sretniji
Vidi originalni članak

Slavni holivudski par prije nekoliko tjedana dobio je djevojčicu, a portal TMZ sada je saznao i za koje ime su se odlučili. Ryan Gosling (33) i Eva Mendes (40) kćer su nazvali Esmeralda Amada. Ovo posljednje bilo je ime Evinog lika iz filma 'We Own The Night' iz 2007. godine. 

Da je glumica trudna, strani mediji raspisali su se u srpnju do kad je Eva uspješno skrivala da očekuje svoje prvo dijete. Kako prijatelji bliski paru kažu, Eva obožava biti majka, a Ryan je zaljubljen u njihovu slatku malu djevojčicu. 

- Nikad nisu bili sretniji - rekao je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vrsni_astrolog 10.10.2014.

    eva, riba i ryan, škorpion, idealna kombinacija za svaku ribu, škorpioni su intelektualno superiorni, dominantni, puni crnog humora, sve to oduševljava žene rođene u ovom znaku, one vole zlobne, agresiji sklone tipove, smiješno je što ga na kraju ukrote i rekao bih čak zavladaju u braku, ako riba smanji kaotičnost svakodnevnog života i obuzda ljubomorne scene na javnim mjestima a škorpion ako i dalje ostane frajer takva veza je obećavajuća (ista kombinacija Ivona iz grupe E.N.I i ne smijem napisati tko....)

  • svejedobro 10.10.2014.

    Voljena Esmeralda, znamo da će biti voljena niste ju trebali još tak i nazvati... Inače čestitke mladim roditeljima..

  • kung fu panda 10.10.2014.

    čestitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare