To je to što me zanima!

Eva Longoria otkrila je kakva je Victoria Beckham u privatno vrijeme: 'Mi smo nerazdvojne'

Upoznale su se preko Evinog bivšeg supruga Tonyja Parkera, koji je bio dobar prijatelji s nogometašem Davidom Beckhamom...
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Kućanice' Eva Longoria (48) dobra je prijateljica sa slavnom modnom dizajnericom Victoriom Beckham (49). O njihovom je dugogodišnjem prijateljstvu progovorila u intervjuu za časopis The Times

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Voljela bih da ljudi znaju koliko je Victoria smiješna, šarmantna i pametna. Mislim da je inače introvertna, ali sa mnom nije. Nerazdvojne smo - rekla je Longoria. 

Duo se upoznao preko glumičinog bivšeg supruga, francuskog košarkaša Tonyja Parkera (41) koji je bio dobar prijatelj s Victorijinim suprugom Davidom Beckhamom (48). Parovi su se družili dok su Beckhamovi živjeli u Los Angelesu, a prijateljstvo slavnih dama je opstalo čak i nakon glumičine rastave od Parkera 2013. godine. 

STAJLING ZA OSCARE Legendarna 'kućanica' pokazala duboki dekolte: Eva Longoria zasjenila puno mlađe kolegice

 - Jako je odana. Ne postoji trenutak u kojem je ne mogu nazvati ako nešto zatrebam - nastavila je Longoria i dodala da njih dvije često prespavaju jedna kod druge. 

-To uglavnom bude u Victorijinoj vikendici. Možemo pričati cijelu noć - otkrila je. 

Inače, Eva je kuma Beckhamovoj kćeri Harper (11), a Victoria joj često daje modne savjete. Victoria je zaslužna za glumičinu vjenčanicu koju je nosila kada se udala za svog supruga Josea Bastona (54) 2016. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sanišajn 05.06.2023.

    Eva je prekrasna

  • Duncan 04.06.2023.

    Da se nije udala za David Bechama bila bi nitko i nista kao i ostale Spajsice

Komentiraj...
Vidi sve komentare