To je to što me zanima!

Eva ne skida osmijeh s lica na odmoru s dečkom u Malibuu

Glumica nije skidala ruke sa svog četiri godine mlađeg odabranika, koji je pokazao mišićavo tijelo u kratkim šarenim hlačicama tijekom zajedničkog uživanja u Malibuu
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Kućanica' tijekom vikenda je uživala u Malibuu u društvu dečka, poduzetnika Ernesta Arquella (34), s kojim je nedavno započela romansu. Odlično raspoložena Eva Longoria (38) nosila je veslo u ruci prije uživanja u moru u društvu dečka kojeg je upoznala u propalom showu 'Ready For Love' u kojem je ona bila producentica, a on je pokušavao oživjeti svoj ljubavni život uz pomoć stručnjaka. 

Glumica nije skidala ruke sa svog četiri godine mlađeg odabranika, koji je pokazao mišićavo tijelo u kratkim šarenim hlačicama. Eva ne krije koliko je trenutačno sretna u ljubavi. Poduzetnik i ona nedavno su prošetali Parizom držeći se za ruke.

- Naša veza je posebna jer smo je započeli kao prijatelji - rekla je nedavno glumica, koja je već upoznala njegovu obitelj i posjetila njegov rodni Honduras, u kojem je pomogao izgraditi škole i domove za pomoć siromašnima. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Stevi 18.07.2013.

    opet sretna!...pa neka-bolje je biti i godinu dana sretan,nego cijeli život nesretan....svakako su lijep par!

  • _l_ 18.07.2013.

    odabranik ili obdarenik

  • muskarac 17.07.2013.

    losa glumica jako losa ona karijeri moze rec pa pa od kada ne glumi u onoj seriji vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare