To je to što me zanima!

Every Day is A Weekend ako odlučite doći u klub Aquarius

Pogotovo kada vam ga predstavlja poznati modni fotograf Iven Mastin i kada se partija na ljetnoj terasi kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu
Vidi originalni članak

Tko kaže da se partija samo petkom i subotom po noći?! Ponedjeljak je savršen dan za party. Pogotovo kada vam ga predstavlja poznati modni fotograf Iven Mastin i kada se partija na ljetnoj terasi kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu, a upravo to se sprema i ovog ponedjeljka 19. kolovoza od 16h.

Na jarunskom jezeru napravit ćemo nešto slično najboljim afterima sa Zrća. Party starta u 16:00 h. Kraj je službeno u 00:00 h, ali zapravo vi odlučujete kada će biti kraj! Očekujte maskotu koja će vas animirati i dijeliti vam zanimljive poklončiće, koktele po akcijskoj cijeni, a uz sve to za sve pripadnice ljepšeg spola i besplatno fotografiranje by Iven Mastin na plaži ispred Aquariusa.

Uz kupljeno piće očekujte i besplatnu ulaznicu za veliki party "DAMN SON!" koji će se održati u subotu 24. kolovoza u Aquariusu. Sve pozivamo da dođu na dnevno sunčanje te uživanje uz ljetne hitove housea & rnb-a koje će vrtjeti DJ-i: Lovress, Meeslav i DIC3.

Čekaš vikend..? Ma svaki dan je vikend! - Vidimo se!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare