To je to što me zanima!

Evo kako se Lana Jurčević kroz godine mijenjala: 'Ma predivna si. Nikad nisi bolje izgledala'

Lana je nedavno posjetila Istanbul i oduševila je pratitelje fotografijom na kojoj pozira u uskoj haljini leopardskog uzorka dok se iza nje prostire šareni Istanbul
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (37) provela je nekoliko dana u Istanbulu, a pratitelje na društvenim mrežama je oduševilo njezino izdanje u uskoj haljini koja je istaknula sve obline. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pusa iz Istanbula! - napisala je Lana uz niz fotografija na kojima pozira u uskoj haljini leopardskog uzorka s tankim naramenicama. 

Pjevačica je na fotografiji naslonjena na staklenu ogradu, a iza nje se prostire šareni Istanbul. Mnogi pratitelji su primijetili da Lana odlično izgleda, a dio njih ju smatra za jednu od najljepših Hrvatica. 

- Što starija to sve ljepša; Kako znam za tebe sada najljepše izgledaš; Najljepša Hrvatica; Draga Lana, prekrasna si; Nikad nisi bolje izgledala; Prirodna ljepota i jedna ako ne i najljepša Hrvatica - nizali su se komplimenti u komentarima. 

Pogledajte kako se Lana, koja je na sceni već gotovo 20 godina, mijenjala kroz godine, od slatke djevojke do prekrasne žene.

POTREBNE SU PROMJENE Lana Jurčević otkrila zašto još nije još spremna za majčinstvo

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zelena mamba 18.10.2022.

    Zgodna i prirodna . Jedna od rijetkih .

  • Selski muž 1 18.10.2022.

    Ja bi to ženil, al mi žena neda.😥

  • 5.dimenzija 18.10.2022.

    Lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare