To je to što me zanima!

Evo koje vještine morate imati da radite kod Kate i Williama

Kako bi svoju privatnost što više zadržali za sebe, Kate i William traže samo jednu osobu koja bi se brinula za njihovo domaćinstvo. S kraljevskih su dvora objavili oglas
Vidi originalni članak

Iz Buckinghamske palače objavili su natječaj za posao prema kojem se traži osoba koja će se brinuti o domaćinstvu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea. Od zaposlenika traže da sva područja stanovanja budu uređena i čista u svako doba dana. Bit će potrebno brinuti se za odjeću princa Williama (30) i Kate Middleton (31) što se odnosi na pranje i glačanje.  Ugovor bi se potpisao na 37 sati tjedno, od ponedjeljka do petka, piše The Sunday Express.  No, postoji mogućnost da bi se zbog određenih potreba na poslu trebalo ostajati i duže. Osoba koja će se prijaviti za posao morao voljeti pse jer će ponekad kraljevske ljubimce biti potrebno prošetati. 

- Kandidat mora imati i organizacijske sposobnosti, odlične govorne i pisane vještine. Mora se snalaziti sam, ali i sudjelovati u timskom radu - piše u oglasu za posao. Kate i William žele samo jednu osobu koja će to sve obavljati kako bi svoju privatnost što više zadržali za sebe. U nekoliko sati zaprimili su 15 molbi. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • _petra_ 14.01.2013.

    oni traze nekog fakultetski obrazovanog da im pere i pegla......i seta pse.......

  • wartburg 14.01.2013.

    peglam sve u 16, al ne znam koliko im cuke brzo trče...

  • MartinaJerković 14.01.2013.

    lako je ovako živjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare