To je to što me zanima!

Evo od čega je preminula Anne Heche: Ovo je pravi uzrok smrti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumica je preminula od inhalacijskih i toplinskih ozljeda proizašlih iz automobilske nesreće, smrti holivudske zvijezde pridonio je i prijelom prsne kosti uslijed tupe ozljede
Vidi originalni članak

Prema zapisima Okružnog odjela za medicinsku istragu-mrtvozornika Los Angelesa slavna glumica, Anne Heche, preminula je od inhalacijskih i toplinskih ozljeda proizašlih iz automobilske nesreće koja se dogodila 5. kolovoza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako donosi E! News, prema mrtvozorničkom uredu, drugo što je pridonijela smrti slavne glumice je prijelom prsne kosti uslijed tupe ozljede.

GLUMICA JE DANAS PREMINULA FOTO Heche je snimala seriju u Dubrovniku prije osam godina

Zapisi navode 11. kolovoza kao datum njezine smrti, a način smrti ocijenjen je kao nesretan slučaj. 

Anne Heche pala je u komu nakon katastrofalne prometne nesreće. Imala je tešku plućnu ozljedu koja je zahtijevala mehaničku ventilaciju, a njezine opekline zahtijevale su kiruršku intervenciju.

Podsjetimo, Anne se u petak, 5. kolovoza, svojim autom, marke Mini Cooper, zabila u garažu pored kuće u naselju Mar Vista u Los Angelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Heche su izvukli iz olupine. Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće.

NAJUPEČATLJIVIJI TRENUCI FOTO Život i karijera glumice Anne Heche: Prisjetili smo se njezinih najznačajnih uloga

Strani mediji su iznijeli detalje kako je Anne pobjegla s mjesta druge nesreće prije nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak 'stop' i vozila 90 milja na sat (144 kilometara na sat).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Tinktura4 19.08.2022.

    Prekrasna žena.Sama je kriva za kraj

  • Bree1977 19.08.2022.

    preminula je od stila života

  • miro🤣🤦♂ 19.08.2022.

    Zasto ne kazete da su je zatvorili u vrecu kao mrtvaca iz koje je htjela izaci van, cak se i digla prije nego su je strpali u vozilo hitne pomoci, zasto ne napisete da su tv kamere bile tamo doslovno odmah poslje nesrece i da je ave snimljeno live gdje se sve jasno vidi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare