To je to što me zanima!

Evo što prognoziraju fanovi uoči velikog finala: Hrvatska je luda, pa oni će još završiti u zatvoru

Letovci su sinoć odradili drugu generalnu probu s publikom, U M&S Bank Areni zadržali su se i nakon nastupa da provjere treba li što promijeniti
Vidi originalni članak

Liverpool, obožavatelji, policajci na konjima, autostoperi Marica i Mijat, ugostitelji i, naravno, Let 3 je definitivno spreman za večerašnje finale 67. izdanja Eurovizije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Letovci su sinoć odradili drugu generalnu probu s publikom, U M&S Bank Areni zadržali su se i nakon nastupa da provjere treba li što promijeniti. Pred njima je oko 13 sati posljednja proba, također s publikom, a onda slijedi nekoliko sati odmora do velikog finala.


- Hrvatska je luda pa oni će završiti u zatvoru. Neće se uspjeti vratiti doma - rekla su nam mama i kći, Judy i Coleen, koje su u Areni pratile nastup. Britanke su superfanovi Eurosonga i jedva su dočekale da on dođe u Hrvatsku. Kako kažu, cijena karata i smještaj u blizini Liverpoola koštao ih je pravo malo bogatstvo.

POGLEDAJTE HIT OBRADU PJESME 'MAMA ŠČ!' U POLKA STILU

PREDSTAVNICA ŠPANJOLSKE Fatalna Blanca Paloma pjevat će u finalu Eurosonga: Uspoređuju je sa slavnom Arianom Grande
- Htjela sam da mi kćer vidi kako to sve izgleda. Sad idemo partijati, ali u motel nedaleko od Liverpoola gdje smo smještene. Tu nam je bilo preskupo.


Skupo je brojnim fanovima, tako i Hrvatu Davidu, koji je s prijateljima iz Španjolske došao podržati Let 3 i Biancu Palomu.

- Mislim da ćemo biti u prvih 10, a kao pobjednika vidim Finca. Karte za finale? Nisam si to mogao priuštiti, gledat ću prijateljima u selu.


Eurovizijsko selo može primiti do 25.000 obožavatelja. Dosad su svu nastupi bili besplatni za publiku, ali na dan finala cijena iznosi 15 funti.  

Idi na 24sata

Komentari 57

  • prasac jedan 13.05.2023.

    15 funti si nije mogao priuštiti .😂

  • dvadeset i cetiri 13.05.2023.

    Ovaj Let 3 iz crvene Rijeke nema nikakva morala niti ima ista sa Hrvatskom kulturom , jad i bjeda, vise lici iz doba  Jugoslavenske  kulture 

  • mučki_provokator 13.05.2023.

    Ščebite taj ES!

Komentiraj...
Vidi sve komentare