To je to što me zanima!

Evo tko su natjecatelji showa 'Tvoje lice zvuči poznato': 'Pa ove ne znaju ni bez maske...'

Voditelji nove sezone showa 'Tvoja lice zvuči poznato' su Filip Detelić i Igor Mešin, a u žiriju su Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth i Enis Bešlagić
Vidi originalni članak

Popularni show Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' uskoro se vraća na male ekrane. U voditeljskim ulogama bit će Filip Detelić i Igor Mešin, a u žiriju Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth i Enis Bešlagić. A sada je poznato i tko su kandidati nove sezone.

FILIP DETELIĆ Novi voditelj emisije 'Tvoje lice zvuči poznato': 'Nema nervoze, jedva čekam reakcije gledatelja'

Antonia Dora Pleško odrasla je na pozornici, bavila se glumom, a karijeru je izgradila kao pjevačica. Publici je postala poznata kada se natjecala u showu 'Supertalent' 2009. godine.

Alen Bičević mladi je glazbenik koji se natjecao u 'The Voiceu' 2015. godine u kojem je tada oduševio gledatelje svojim pjevanjem.

Faris Pinjo diplomirani je glumac, pjevač i kantautor. Za mladu glumicu Taru Thaller oženio se 2021. godine, no par je trenutno u procesu razvoda. Za medije su oboje rekli kako su zajednički donijeli tu odluku.

USKORO NA NOVOJ TV 'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se na male ekrane! Pogledajte tko će voditi, a tko je u žiriju

Luciano Plazibat mladi je plesač i TikToker. Surađivao je s brojnim domaćim i regionalnim glazbenim imenima te je godinama bio prateći plesač na mnogim televizijskim nastupima. 

Mia Negovetić postala je poznata javnosti kada je pobijedila u pjevačkom showu 'Zvijezdice' 2015. Nakon toga se nastavila baviti pjevanjem, a bila je i mentorica influenceru Marcu Cuccurinu u showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem su 2022. pobijedili.

SAŠA LOZAR: 'Uska ženska odjeća otežavala mi je disanje i pjevanje. Moja najveća prednost bila je visina'

Tomislav Marić umjetničkim imenom ToMa je glazbenik i radijski voditelj. Krajem prošle godine izdao je prvi album 'Prevari me osjećaj', a također surađuje s ljudima iz inozemstva.

Marija Kolb je glumica koja je završila baletnu i glazbenu školu. 

Antonija Šola poznata je pjevačica koja iza sebe ima dugogodišnju karijeru. 

Međutim, pratitelji na društvenim mrežama nisu bili impresionirani odabirom kandidata ove sezone ističući kako ne znaju tko su oni.

'Tko su svi ovi ljudi?' 'Pa ove ne znaju ni bez maske', 'Tko je ovo?', pisali su zbunjeni pratitelji.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • IvanM86 01.03.2024.

    ❤️Mia❤️..😊🥰❤️❤️

  • MarjanaKrstavac 29.02.2024.

    jedva čekam 👏 a kome se ne sviđa ljudi imati kanala, internet nitko vas ne prisiljava

  • ibezan 29.02.2024.

    Bezveze,znam samo Miju Negovetic i Antoniju za ostale nisam ni čula.Bilo je zanimljivo prva i druga sezona ali sad čini se neću ni gledat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare