To je to što me zanima!

'Evo vam jedne proste slike da se razbudite ujutro. Uživajte...'

Jodie Marsh pozirala je u toplesu, s crnim selotejpom na bradavicama. Na glavi ima kapu kakvu nose policajci i zavodnički se osmjehuje obožavateljima na Twitteru
Vidi originalni članak

Prije nego je postala prvakinja u bodybuildingu Jodie Marsh (33) bila je tek jedna od silikonskih ljepotica s predimenzioniranim grudima i 'napumpanim' ustima. I dalje puno pažnje posvećuje izgledu, no sad su joj više seksi nabildani bicepsi, tricepsi, trbušnjaci...

- Evo vam jedne proste slike da vas razbudi u nedjelju ujutro. Uživajte - napisala je Jodie ispod fotografije koju je objavila na Twitteru. 

Bilderica je pozirala u toplesu, s crnim selotejpom na bradavicama. Na glavi ima kapu kakvu nose policajci i zavodnički se osmjehuje. Objavila je i fotografiju na kojoj pokazuje tetovažu koju ima pri dnu trbuha. Napisala je da je tetovaža prosta i da je zbog toga obožava. Nije propustila priliku ni da se pohvali nabildanim trbušnim mišićima dok si je grudi pridržavala rukama. Sve samo da razbudi pospane obožavatelje u nedjeljno jutro. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Madridistica 26.07.2012.

    I prva i druga i treća slika su fuj. Jadni muškarci koji su toliko površni pa ih privlače ovakve droljice s očiglednim ogromnim nedostatkom u glavi.

  • lineamsd 22.07.2012.

    ajme

  • lineamsd 22.07.2012.

    sise su katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare