To je to što me zanima!

F. Lasić je na Nude Noir stigao u društvu atraktivne djevojke

Londonska konceptualna večer Nude Noir očarala je Dubrovnik. Zidine starog grada i Nude Noir oduševili su Roberta Boškovića, Franu Lasića, Rene Bakalovića...
Vidi originalni članak

Dubrovnik je u utorak navečer ugostio londonsku konceptualnu večer NUDE NOIR. Mistične i intrigantne večeri iz Londona preselile su se u jedan od najljepših gradova svijeta Dubrovnik. Onofrio Art Bar & Restaurant bio je savršena pozornica za atraktivne performere koji su gradu donijeli jedan novi svijet mašte i intrige.

U ekskluzivnom partiju uživali su i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, voditeljica Darija Mikulandra, glumci Robert Bošković i Frano Lasić, Rene Bakalović, najtraženiji hrvatski muški model Vlaho Arbulić i juniorski vaterpolist Juga Ivo Ivaniš i brojni drugi. Ekskluzivan događaj inspiriran radom vječno senzualnog, svjetski poznatog fotografa Helmuta Newtona nudi novi način zabave. Mistika, senzualnost ali i prikrivenost budi neistražene osjećaje, vodi nas u novo, daje nam smisao zabave koji nas ne ostavlja ravnodušnim uz zvuke deep housa jednog od najpoznatijih londonskih DJ-a KosmetiQ-a, rezidenta NUDE NOIR programa.

Onofrio Art Champagne Bar & Restaurant prostire se na 340 kvadrata u starom baroknom zdanju iz 17 stoljeća na Stradunu. Koncipiran je u tri naoko zasebne cjeline koje su u potpunosti redizajnirane za potrebe koncepta NUDE NOIR. Vrhunska hrvatska i svjetska vina te šampanjci dočekat će posjetitelje na ulaznom dijelu Onofria. Na prvom katu nalazi se Nude Noir Coctail lounge, a na posljednjem katu nalazi se Gentleman’s Bar s ekskluzivnim cigar shopom i najvećom selekcijom vrhunskih cigara u Dubrovniku. Ovaj je prostor ujedno i VIP lounge koji gostima nudi probrane delicije i okuse Mediterana.

Više informacija o NUDE NOIR-u može se pronaći na službenoj web adresi www.nudenoirdubrovnik.com.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • silvia 26 13.07.2013.

    e moj starkelja ima se para ha,ova mi bas ne izgleda mlado i atraktivno,a ne kuzim sta je to za shit i zasto ove imaju gace na ocima hhhh

  • helo kity 10.07.2013.

    koji zavodnik??? dajte molim vas pa i on je svjestan da živi od stare slave.umjesto da se prestane brukati i nađe si ženu svojih godina on šeta mlađahne cure željne slave.fuj!!!

  • nikifly 10.07.2013.

    lasic ovo lasic ono a nitko nezeli komentirati ovog wanna be momka sa cvjetnom kosuljom otkopcanom do pupka ... O.o

Komentiraj...
Vidi sve komentare