To je to što me zanima!

Fabian Jakopez najavljuje svoj povratnički DJ set od 5 sati

Uz njega će još svirati i povijesno prvi resident DJ kluba od njegovog osnutka, DJ MATYA koji će otvoriti klub svojim warm up DJ setom i na isti način ga zatvoriti
Vidi originalni članak

Sjećate li se onih starih početaka našeg malog underground cluba od prije gotovo 5 godina? Prvih DJ setova, noćnih plesnjaka, a pogotovo onih jutarnjih i podnevnih, odnosno maratonskih? 

Ove subote se vraćamo osnovama i temelju takvog clubbinga u Zagrebu, što bi značilo da nakon gotovo pola godine od zadnjeg nastupa, jedan od osnivača prvog F cluba, FABIAN JAKOPETZ najavljuje svoj povratnički DJ set od 5 sati u kojem se može očekivati mnogo nove i dinamične glazbe koja osobnom selekcijom i trudom postaje prava underground poslastica i za one najzahtjevnije glazbene sladokusce! Uz njega će još svirati i povijesno prvi resident DJ kluba od njegovog osnutka, DJ MATYA koji će otvoriti klub svojim warm up DJ setom, a na isti način zatvoriti ovaj dugački DJ maraton oko podne. Drage dame i gospodo, rejveri, brijači i denseri, ove subote Vam nudimo provjerenu zabavu uz naš kultni DJ team i vrhunsku Techno & Techouse produkciju iz cijelog svijeta. Dobrodošli na 12 sati čiste zabave i plesa, dobrodošli na "BACK 2 BASICS", cijelonoćni i cijelodnevni DJ maraton!

Upad: 20 kn cijelu noć i jutro, curama besplatan ulaz do 01:00 h!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare