To je to što me zanima!

Fabijan Pavao Medvešek postao je tata: Pohvalio se i fotkom

Glumac je na Instagramu objavio fotografiju iz bolnice te uz fotku napisao datum 25.1., a ako je suditi prema opisu ispod objave, prinova je na svijet stigla u srijedu
Vidi originalni članak

Glumac Fabijan Pavao Medvešek (29), kojeg su gledatelji ispred malih ekrana od ove sezone mogli gledati u žiriju showa 'Supertalent', i njegova supruga Karla Abramović Medvešek postali su roditelji.

Glumac je na Instagramu objavio fotografiju iz bolnice te uz fotku napisao datum 25.1., a ako je suditi prema opisu ispod objave, prinova je na svijet stigla u srijedu

Brojni obožavatelji iskoristili su priliku te su paru čestitali na prinovi.

SLATKO IŠČEKIVANJE Fabijan Pavao Medvešek uskoro će postati otac, a njegova Karla sad je pokazala trudnički trbuh

Sretni roditelji su već i prije znali spol djeteta, ali ga nisu željeli otkriti. 

- Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže, da nam netko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali što će biti od toga ne znam. Zna se već i spol, ali... Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe - rekao je Fabijan ranije za IN Magazin.

Krajem svibnja glumac se oženio za svoju srednjoškolsku ljubav, djevojku Karlu Abramović. Par je uplovio u bračnu luku na ceremoniji u Motovunu.  

Idi na 24sata

Komentari 34

  • domačapuca 27.01.2023.

    ..ljubac za bebaća..a vama sretno

  • peroprco 27.01.2023.

    Moja susjeda rodila sedmo dijete

  • uwaga 27.01.2023.

    Ja znan samo Svena Medvešeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare