To je to što me zanima!

Faca dobio otkaz nakon optužbi za seksualno nasilje: 'Njegov je lik važan, ali ovo je ispravno'

Chris Noth je u seriji 'The Equalizer' glumio bivšeg direktora CIA-e, a Latifah njegovu kolegicu. Glumica je istaknula kako su imali odličnu kemiju, no da smatra da pravda mora pobijediti
Vidi originalni članak

Glumica Queen Latifah (51) prokomentirala je otpuštanje kolege Chrisa Notha (67) iz serije 'The Equalizer', nakon što se prošli mjesec pojavio niz optužbi za seksualno zlostavljanje protiv njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su optužbe došle u javnosti, CBS je 20. prosinca objavio izjavu u kojoj potvrđuje da su Notha uklonili iz serije, u kojoj je glumio zajedno s Latifom.

Mjesec dana kasnije glumica je za People otvoreno progovorila o svom bivšem Nothu, najpoznatijem po ulozi Face u 'Seksu i gradu'. 

- Sve ovo mi je još uvijek nadrealno. To je tako škakljiva, delikatna situacija koja zahtijeva veliko poštovanje - rekla je.

- Chrisov lik je veliki dio serije i bila je to nevjerojatna kemija. Osjećam da pravda mora pobijediti bez obzira na to. Samo želim da se napravi prava stvar.

Latifah i Noth zajedno su snimali 'The Equalizer' od 2020. Chris je u seriji glumio bivšeg direktora CIA-e, a Latifah njegovu kolegicu, bivšu operativku.

PJEVAČICA LISA Facu za seksualno zlostavljanje optužila i četvrta žena: 'Prijetio je da će mi uništiti karijeru...'

Podsjećamo, optužbe protiv Notha prvi put su se pojavile u prosincu, kada su ga dvije žene u članku Hollywood Reportera optužile da ih je seksualno napao. Nakon toga su se javile još dvije žrtve, a njegova supruga Tara (39) je u šoku zbog optužbi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare