To je to što me zanima!

'Fan club' Rammsteina priredio Baby Lasagni iznenađenje: 'Čast nam je da ti ovo možemo dati'

Nakon što su iz hrvatskog Rammstein 'fan cluba' čuli da Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, nije uspio kupiti karte za koncert poznatog benda, odlučili su ga iznenadili jednim poklon paketom
Vidi originalni članak

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, je prije pobjede na Dori rekao da je veliki fan benda Rammstein. 'Bio sam na Rammsteinu jedno 17 puta', izjavio je tada za Dalmatinski portal. Marka su kritizirali da kopira spomenuti glazbeni sastav, no on je rekao da ga njihova internacionalna zajednica podržava. A njihov hrvatski 'fan club' nedavno mu je pripremio veliko iznenađenje.

Naime, Marko je tijekom intervjua za Dalmatinski portal rekao da je tijekom pretprodaje za Rammsteinov koncert u Klagenfurtu pokušao kupiti ulaznicu. Međutim, u tome nije uspio jer su se vrlo brzo rasprodale.

NEZGODNO Ovo je išlo Lovrenu? Miletić o Baby Lasagni: Ne istovarujte gnoj po ljudima koje ne znate

Marka su tako iz 'fan cluba' odlučili iznenaditi poklon paketom koji, među ostalim, uključuje ulaznicu za Rammsteinov koncert u Klagenfurtu u prvom redu i autograme članova benda.

- S obzirom na to da nam je od naše ekipe iz Umaga još otprije poznato koliki je Marko fanatik za bendom, da nam je njegova pjesma odmah zapala za uho i da naš Baby Lasagna toliko odiše super energijom, skromnošću i pozitivom - čast nam je da Marku od srca možemo pokloniti jedan naš mali poklon paket. Marko, od hrvatskog Rammsteinovog fana cluba ćeš uvijek imati apsolutnu i bezrezervnu podršku. Svim srcem smo uz tebe. Nastavi biti baš takav kakav jesi i donesi nam svima u Hrvatskoj tu pobjedu iz Švedske! Tebi s ljubavlju i uz meow - napisali su među ostalim na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zutizgzg 27.02.2024.

    kakve jadne price pa ovo nema

  • 1.mungos 27.02.2024.

    Želim tom Lazanji suradnju sa dubiozom kolekriv i neki remiks sa onom pjesmom balkan pa da se to sve skupa zaokruži.

  • 27.02.2024.

    Baby lasagna je jedina stvar koju sam pogledao 10x na youtube! Nikad nisam gledao Doru i one gluposti od Novkovica, Mie, Tine, Nine, Nane.... Ova stvar je fenomenalana za Eurosong, a i općenito!

Komentiraj...
Vidi sve komentare