To je to što me zanima!

Fani nosi narukvicu kakve stoje po 40 tisuća kuna, a Kerum voli tenisice s pčelicama u Gucci stilu

Nije samo Fani zasjala na izborima. I Kerum danima ne izlazi iz tenisica na navlačenje koje izgledaju kao Guccijeve. Popularne ljetne tenisice stoje oko 4.200 kuna, a obožava ih Marko Grubnić
Vidi originalni članak

Osim Dolce&Gabbana haljine od 17.300 kuna koju je nosila kad je sa suprugom Željkom Kerumom (59) došla na biralište u Splitu, još jedan detalj upao je u oko na Fani Kerum (35). Riječ je o zlatnoj narukvici koja izgleda kao Cartierova, a koja stoji minimalno 40.000 kuna.

Fani ju je nosila i prije nekoliko dana na Kerumovom predizbornom skupu na Zapadnoj obali kad je okupljene zabavljao Mladen Grdović.

POGLEDAJTE VIDEO: Fani zasjenila Keruma na izborima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cartier je 1970. Godine izbacio kolekciju narukvica koje se skidaju samo uz pomoć odvijača koji dolazi s narukvicom kako bi ljubavnike podsjećala na vječnu ljubav kojoj su se zavjetovali. Fascinirani srednjovjekovnom legendom o vojnicima koji su svoje drage 'zaključavali' željeznim 'pojasom nevinosti' kako bi očuvali vjernost u braku Cartier je napravio Love kolekciju.

Verzija narukvice s dijamantima stoji čak 400.000 kuna. Postoji i verzija narukvice gdje se odvijač nalazi na ogrlici osobe koja je daruje u znak odanosti i ljubavi. Taj scenarij nije viđen kod Željka. Cartierovu Love narukvicu koja je postala statusni simbol nose i Severina Kojić, Tatjana Dragović, Melita Fabečić, Nancy i Frank Sinatra, Joan Collins, princeza Diana, Jennifer Aniston, Angelina Jolie...

'KAO MERLINKA NA BIRALIŠTU' Fani zasjenila Keruma: Šetala u pripijenoj haljini od 17.000 kn

Nije samo Fani zasjala na izborima. I Kerum danima ne izlazi iz tenisica na navlačenje koje izgledaju kao Guccijeve. Popularne ljetne tenisice stoje oko 4.200 kuna, a obožava ih Marko Grubnić dok ih je proslavio Hugh Hefner. Na sebi imaju pčele i zvjezdice.

Kerum i Fani zaljubili su se kad je ona bila tinejdžerica odnosno kad je imala 19 godina, a on bio u braku sa samozatajnom Ankicom s kojom ima dvoje djece. Isprva su Fani i Željko tajili svoju vezu, odnosno trajalo je to pet godina prije nego je Kerum 2009. na svojoj lokalnoj televiziji iz vedra neba obznanio da voli trudnu ljubavnicu, tad 24-godišnju Fani i da se razvodi od Ankice s kojom je bio u braku 24 godine.

Fani i Kerum danas žive u splitskom elitnom kvartu Meje u kući koja je procijenjena na oko pet milijuna kuna, kao i u Rogoznici gdje imaju kuću.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • MEDO 🐻 06.07.2020.

    No comment 🤣🤣🤣

  • frane555 06.07.2020.

    Šta ovaj radi u kukuruzu

  • zorzi 06.07.2020.

    može u njima sa motikom u polje.. 😅😅😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare