Obavijesti

Show

Komentari 313

Fani zasjenila Keruma: Šetala u pripijenoj haljini od 17.000 kn

Fani zasjenila Keruma: Šetala u pripijenoj haljini od 17.000 kn
9

Željko i Fani zbunili su se na ulazu zbog zaštitnih maski koje nisu imali sa sobom. 'Pridržavamo se mjera od ožujka. Imamo maske, ali su nam ostale u autu', rekao je Kerum

Željko Kerum (59) došao je u pratnji supruge Fani (35) i djece Frane, Zvonimira i Eleonore na biralište u Splitu. Dok su koračali prema glasačkim kutijama, sve su oči bile uprte u Fani koja je na sebi imala pripijenu haljinu s cvjetnim motivima.

POGLEDAJTE VIDEO: Fani Kerum zasjenila supruga Željka

Pokretanje videa ...

'Krpica' je to talijanskog brenda Dolce & Gabbana koja košta 2.293 eura, odnosno oko 17.300 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispod ruke je imala ružičastu Fendi torbicu. Mnogi su okupljeni komentirali kako zbog frizure podsjeća na Marilyn Monroe

Split: Željko Kerum s obitelji stigao na glasovanje

Željko i Fani zbunili su se na ulazu zbog zaštitnih maski koje nisu imali sa sobom. 

Grdović i Kerum uskladili nakit: Možeš me grliti, nema Brankice
Grdović i Kerum uskladili nakit: Možeš me grliti, nema Brankice

- Pridržavamo se mjera od ožujka. Imamo maske, ali su nam ostale u autu. Rekli su nam da će biti na biračkim mjestima - rekao je Kerum. Za to vrijeme ga je Fani pozorno pratila i ponosno slušala. 

Željko i Fani vjenčali su se 2013. u Rimu, a na svadbi je bilo 20-ak uzvanika. Tijekom boravka u Vječnom Gradu obavili su šoping iz snova. Snimljeni su s gomilom vrećica poznatih brendova. 

Kerum je vezu s mlađom Fani obznanio ubrzo nakon što je 2009. izabran za gradonačelnika Splita. Tada je na Televiziji Dalmacija u emisiji uživo rekao kako se rastaje od supruge Ankice. Djecu je istaknuo kao najveći uspjeh svog gradonačelničkog mandata.