To je to što me zanima!

Fani prati trendove: I ona je objavila fotografiju bez šminke

Fani je otkrila da se puno puta čudila kad bi joj netko rekao da izgleda bolje bez šminke, no, kaže, danas je i sama shvatila da se tako puno bolje osjeća
Vidi originalni članak

Neki dan sam došla doma s jednog snimanja i skidala šminku doslovce sat vremena. Počela sam razmišljati kako posao ispred kamere stvori zapravo jednu osobu za koju možda ni sam nisi svjestan tko je. I zapitala sam se imam li zajedničkih karakteristika s osobom pod tom 'fasadom' ili smo skroz drugačije, započela je Fani Stipković svoju kolumnu na Tportalu uz koju je objavila i fotografiju bez šminke. Time se novinarka pridružila pjevačici Nini Badrić i voditeljici Nikolini Pišek koje su također na društvenim mrežama pokazale kako izgledaju bez šminke. 

Fani je otkrila da se puno puta čudila kad bi joj netko rekao da izgleda bolje bez šminke, no, kaže, danas je i sama shvatila da se tako puno bolje osjeća. 

- Je li to došlo s većim samopouzdanjem ili prihvaćanjem same sebe, ne znam, možda sam samo željela da pravi dio mene postane ravnopravan ženi pod fasadom, jer je nekako puno više prisutna - zaključila je Fani. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • viktorijas 31.01.2013.

    bas je slatka cura

  • Nandy178 31.01.2013.

    Evo jedne slike od pišekice i fani prije operacija: http://www..hr/multimedia/archive/00331/glamour_pisek-stu-_331068S0.jpg http://www..hr/multimedia/dynamic/00120/fani_wide_120364S1.jpg

  • shakee_nn 31.01.2013.

    nina mi ok izgleda..al ove dvije su Bogu za plakat..joj joj O.o

Komentiraj...
Vidi sve komentare