To je to što me zanima!

Fani Stipković liniju dovodi do savršenstva: Marince izvodila sedam minuta bez prestanka

Za teretanu je obukla uske pripijene tajice koje su sa strane izrezane, a gori je imala sportski top kako joj ne bi bilo previše vruće dok se znoji izvodeći vježbe
Vidi originalni članak

Novinarka i bivši model Fani Stipković (40) pokazala je kako svoje tijelo uz pomoć trenerice dovodi do savršenstva. Neumorno radi na što boljoj liniji, a za to su očito zadužni marinci. Sada je svojim pratiteljima pokazala kako sedam minuta radi marince u teretani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za teretanu je obukla vrlo zanimljivu kombinaciju, uske pripijene tajice koje su sa strane izrezane, a gori je imala sportski top kako joj ne bi bilo previše vruće dok se znoji izvodeći vježbe.

Fani je u svijet mode ušla 1996. godine kada je imala 14 godina, a od tada se pojavljivala u reklamama, spotovima i modnim pistama. Od tada uvijek je imala, a i trenutno ima, liniju kojoj mnogi zavide. Mnogi kažu kako u 40-ima izgleda isto kao u 20-ima, a za to je očito zaslužan i trud u teretani.

Jednom prilikom je ispričala za Večernji list o njezinom prelasku iz karijere modela u novinarstvo, čime se bavi i danas.

PRIJE 16 GODINA Povratak u prošlost: Evo kako je Fani Stipković izgledala dok je kao studentica šetala pistom

- Nas nekoliko cura doista smo super radile i zarađivale i naučila sam dosta u tom razdoblju o ljudima i šoubiznisu, sve što mi je kasnije pomoglo kada sam se počela baviti novinarstvom jer trebate biti i dobar psiholog da biste bili dobar novinar - rekla je.

Podsjetimo, njezin zaručnik, legenda Real Madrida Fernando Hierro (54) nedavno je predstavio svoju kolekciju kovanica okružen zvijezdama poput RaulaLuis FigaIker CasillasaPredraga MijatovićaChenda i Fernanda Sanza, s kojima je ispisao povijest nogometa.

Kolekcija je predstavljena na ekskluzivnoj lokaciji Palacio Cibeles, s pogledom na Cibeles, gdje je Hierro slavio sve svoje titule s Real Madridom.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S DUŠANOM BUĆANOM

Idi na 24sata

Komentari 11

  • rocky55555 18.11.2022.

    Kriste na što liči na onoj fotki

  • KusNjega 17.11.2022.

    Ova je život potrošila vježbajući, operirajući se, botoksirajući se....Fani, opusti se....to ti je i tak izgubljena borba. Živii uživaj, nije sve u super izgledu, vjeruj

  • _Varešak_ 17.11.2022.

    Izglera ja iima deset -petnaest godina više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare