To je to što me zanima!

Fani Stipković uživa na rodnoj Korčuli, hvalili njezin uski struk

O vezi sportske novinarke i bivšeg nogometaša počelo se nagađati u listopadu prošle godine, a Fani je njihovu romansu potvrdila u siječnju. Od tada Stipković nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije
Vidi originalni članak

Novinarka i zaručnica bivše zvijezde Real Madrida Fernanda Hierre (54), Fani Stipković (39) nakon posjete Hvaru, uputila se na svoju rodnu Korčulu. Kupa se, sunča, vozi gliserom, a sve te prizore dijeli sa svojim pratiteljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja zemlja - napisala je emotivno Stipković uz fotografiju.

Pozirala je na gliseru u svjetlucavom ljubičastom bikiniju, a u prvi plan stavila je svoje vitke noge i isklesanu liniju. Nije otkrila je li sa njom i njezin zaručnik Fernando. 

Fani je u petak stigla u Split, a nakon predaha u hotelu uputila se u ljetovalište Palmižanu na otoku Svetom Klementu. Sljedeća postaja naše sportske novinarke bio je otok Hvar. Ondje je pozirala u bikiniju i kratkim hlačicama.

ODMOR NA HVARU Fani Stipković stigla u Hrvatsku iz Španjolske i odmah počastila pratitelje vrućom fotkom s mora

O vezi sportske novinarke i bivšeg nogometaša počelo se nagađati u listopadu prošle godine, a Fani je njihovu romansu potvrdila u siječnju. Zaručili su se prošle godine uoči Božića u Meksiku, a nagađa se kako će uskoro izreći sudbonosno 'da'.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lukic1991 28.06.2022.

    ova je bila modrićeva puca

  • medeki 27.06.2022.

    Gdje je dragi?

  • AgataBabic 27.06.2022.

    Ona uglavnom ističe Hierra, to je najbolje na njoj 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare