To je to što me zanima!

Fani u seksi topiću na stadionu istaknula grudi i trbuh, pohvale pljušte: 'Hierro, baš si sretnik!'

Bivša manekenka pohvalila se fotkom s utakmice Real Madrid - Chelsea. Pozirala je u crvenom sakou, ispod kojeg je nosila crni čipkasti topić. Neki od pratitelja poručili su kako zavide njezinom dečku, zvijezdi Reala Hierru
Vidi originalni članak

Sportska novinarka Fani Stipković (39) na društvenim mrežama je podijelila fotografiju s tribina stadiona Santiago Bernabéu u Madridu, a svojom atraktivnom odjevnom kombinacijom oduševila je pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fani je pozirala u crvenom sakou, ispod kojeg je nosila crni čipkasti topić koji je naglasio njezin dekolte i ravan trbuh.

- Uživo iz Madrida na uzvratnoj utakmici Lige Prvaka, Real Madrid vs Chelsea - napisala je Stipković u opisu fotografije.

Fani je na fotki skupila gotovo tri tisuće lajkova, a pratitelji su je u komentarima zasuli komplimentima. Neki od njih pisali su kako zavide njezinom dečku, zvijezdi Reala Fernando Hierro (54).

- Baš je sretnik taj Fernando - glasio je jedan od komentara.

Podsjećamo, o vezi sportske novinarke i bivšeg nogometaša počelo se nagađati u listopadu prošle godine, a Fani je njihovu romansu potvrdila u siječnju.

U VEZI JE S LEGENDOM REAL MADRIDA Fani čestitala rođendan svom 15 godina starijem dečku: 'Ovo vam je moj Benjamin Button'

Od tada Fani nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu, a Hierro je nedavno upoznao njezine roditelje koji su je posjetili u Madridu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Kapo 28.04.2022.

    Ova ih se nadimila i naprimala da bi dosla do ovog uspjeha. 😝

  • dantejebo 14.04.2022.

    ono kad imaš curu iz drugog sela pa ti se smiju jer ne znaš ko ju je sve gazio

  • pinokio12 14.04.2022.

    ja kazem da bas ima para..nema to veze sa srecom..sreca kosta 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare