To je to što me zanima!

Fanovi bijesni: Neće hrvatska ruka nikad zvati za Francuza

Na društvenim mrežama gledatelji su izražavali nezadovoljstvo i pisali kako je mjesto u finalnoj emisiji zaslužio iluzionist Guy Padarillios. Kažu kako to 'nije fer' i da ne žele više gledati show
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj emisiji 'Supertalenta' pažnju gledatelja privukla je Sarah Seifert koja je svojim twerkanjem u narodnoj nošnji naljutila Martinu Tomčić, ali i gledatelje. U finale su se plasirali Gabrijel Čačić i Scifidelity Orchestra no mnogi time nisu bili zadovoljni.

Na društvenim mrežama gledatelji su izražavali nezadovoljstvo i pisali kako je mjesto u finalnoj emisiji zaslužio iluzionist Guy Padarillios.

- Nikad gore emisije. A mislila sam da neće ništa bit gore od prošle. Guy je bio najbolji, ali neće hrvatska ruka zvat za Francuza. Jadno sve skupa - napisala je ogorčena korisnica društvenih mreža.

- Pored onakvog čovjeka. Savršenog mađioničara, iluzionista, zabavljača. Sram vas i stid bilo. Gasi show i internet i državu - napisala je druga nezadovoljna gledateljica.

- Nije fer i ne da mi se više gledati. Pravi, osobni talent u Hrvatskoj ne prolazi, poručujem svim mladim ljudima da odu van jer ovdje nema samostalne budućnosti - poručio je jedan komentator.

Žiri je pohvalio Francuza sa splitskom adresom no gledatelje koji su glasali Guy, čini se, nije oduševio.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 13.11.2017.

    Kod tih francuza mi je najjjjjjj taj njihov naglasak s kojim pricaju engleski a i bilo koji drugi strani jezik-presmijsno! :))

  • dirknowitzki89 13.11.2017.

    Sramota. Ovo nije show samo za hrvate pa da se triba gledat neke nacionalne strane. Ovo je supertalent jebeni. Za sve ljude iz svih krajeva svita. Covik je zasluzia prolaz vise od svih i najvise me odusevia njegov nastup. Gadi mi se cili show. Fuj

  • Judita👥 13.11.2017.

    Malac nijr zaslužio prolaz

Komentiraj...
Vidi sve komentare