To je to što me zanima!

Fanovi ljuti: Beckham koristio dvojnika u reklami za H&M?

Na Twitteru se vodi rasprava oko toga izvlači li u reklami gaće iz guze Beckham ili to radi njegov dvojnik. Fanovi su se uhvatili tetovaža koje dvojnik nema, a David ima
Vidi originalni članak

Nakon prašine koja se podigla zbog tvrdnji da je Rihanna (24) imala dvojnicu za guzu i grudi u reklami za Armani, mediji ponovno bruje o zvijezdi kojoj dvojnik odrađuje posao vrijedan milijune. 

David Beckham (37), naime, navodno ima dvojnika koji je umjesto njega snimio pojedine dijelove reklame za novu kolekciju rublja marke H&M. Na Twitteru se vodi velika rasprava oko toga izvlači li u reklami gaće iz guze Beckham ili to radi njegov dvojnik. 

Zagriženi fanovi uhvatili su se dijela iz reklame u kojem David trči do automobila. Taj je, kažu, dio dokaz da su u reklami koristili dvojnika jer muškarac koji trči nema ni jednu jedinu tetovažu na rukama dok su Davidu ruke prekrivene crtežima iscrtanim tintom. Također, David na leđima ima istetovirano ime sina Brooklyna. Originalna tetovaža znatno je manja od one koju nacrtanu ima dvojnik. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • plavo_oki 09.02.2013.

    hebe mi se za h&men i za metnema ovaj bekema

  • WOMANIZER 07.02.2013.

    fakat mi idu na živce ti ljudi koji to izmišljaju! kao da nema svoju guzicu pa su morali dvojnika angažirat za 1 sekundu reklame! joooojjj!!!!.........isto kad su za Britney govorili da je za TTWE video koristila dvojnicu, a u cijelom spotu se vidi njena faca, al ne, koristila ju je za dvaput kaj se okrenula! pobogu!!!

  • Brzopoteznik 07.02.2013.

    jos jedna potvrda da sam isklesaniji od beckhama.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare