To je to što me zanima!

Fanovi su oduševljeni: Radcliffe čita 'Harryja Pottera' s kauča

Glumac je u utorak započeo čitati poglavlje, govoreći kako je Harry kao dijete ostavljen na pragu svoje tetke i ujaka. Sa svog kauča čita uvodne retke. To je izazvalo uzbuđenje njegovih obožavatelja
Vidi originalni članak

Daniel Radcliffe (30), glumac koji je najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Harryja Pottera u filmovima koji se temelje na romanima književnice J.K. Rowling (54), oduševio je svoje obožavatelje povratkom u svijet Harryja Pottera. Snimio se kako čita prvo poglavlje iz prve knjige.

POČEO JE VRLO RANO Zvijezda Harryja Pottera: S 20 godina sam prestao piti alkohol

Glumac inače sudjeluje u inicijativi za čitanje 'Harryja Pottera' kod kuće dok traje izolacija zbog pandemije korona virusa. Sve takve snimke potom se objave na Rowling online stranici kako bi se pomoglo djeci, roditeljima, skrbnicima i učiteljima da lakše prođu kroz ovu krizu. 

Svaka slavna osoba pročitat će drugačije poglavlje knjige 'Harry Potter i kamen mudraca'.

Radcliffe je u utorak započeo čitati poglavlje, govoreći kako je Harry kao dijete ostavljen na pragu svoje tetke i ujaka. Sa svog kauča čita uvodne retke.To je izazvalo uzbuđenje njegovih obožavatelja na Twitteru.

- Ovo je ispunilo moju karantenu - napisao je jedan od njih. 

Poglavlja knjige čitat će se i objavljivati svaki tjedan sve do sredine ljeta. 'Harryja Pottera kod kuće' pokrenula je Rowling kao odgovor na pandemiju korona virusa. Autorica je rekla kako želi u domove unijeti malo zabave i magije u ova teška vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare