To je to što me zanima!

Fanovi u šoku: U 51. je umrla pjevačica Disciplin A Kitschme

O uzroku i detaljima smrti dugogodišnje članice alt-rock sastava Disciplin A Kitschme, još uvijek nema nikakvih konkretnijih informacija, a fanovi su ostali zatečeni te se opraštaju s Đorđević
Vidi originalni članak

Kako su iz benda Disciplin A Kitschme objavili na vlastitoj Facebook stranici, dugogodišnja članica benda Marinka Đorđević iznenada je preminula u 51. godini. Đorđević je u jednom od najpoznatijih rock sastava iz Srbije bila prateći vokal Dušanu Kojiću Koji (57), a fanovi benda u šoku su zbog tužnih vijesti. 

O uzroku i detaljima smrti dugogodišnje članice alt-rock sastava Disciplin A Kitschme, još uvijek nema nikakvih konkretnijih informacija, a fanovi su ostali zatečeni te se opraštaju s Đorđević. 

Beogradski bend osnovan je početkom 80-ih, a već gotovo 40 godina sinonim je za rock'n'roll i energične nastupe. Veliku popularnost stekli su još u vrijeme bivše države, ali nisu posustali ni kasnije te je Disciplin A Kitschme imala vjernu publiku, naročito u Beogradu i Zagrebu. 

Marinka se bendu pridružila dvijetisućitih, po Kojinom povratku iz Londona te nakon što je završila faza djelovanja sastava na engleskom jeziku i grupa se ponovno okrenula regionalnom tržištu. Od prvog povratničkog albuma, 'Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?' iz 2007., stalni je vokal uz Dušana Kojića Koju. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • _l_ 24.04.2019.

    zašto?, ne, ne, ne !

  • vidum 23.04.2019.

    Nisu u šoku samo fanovi, nego i simpatizeri, obožavatelji.....

  • 23.04.2019.

    Žao mi je. Jak je to bend. Nek joj Bog da pokoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare