Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Fanovi u šoku: U 51. je umrla pjevačica Disciplin A Kitschme

O uzroku i detaljima smrti dugogodišnje članice alt-rock sastava Disciplin A Kitschme, još uvijek nema nikakvih konkretnijih informacija, a fanovi su ostali zatečeni te se opraštaju s Đorđević

Foto: PIXSELL/Facebook
16 komentara

Kako su iz benda Disciplin A Kitschme objavili na vlastitoj Facebook stranici, dugogodišnja članica benda Marinka Đorđević iznenada je preminula u 51. godini. Đorđević je u jednom od najpoznatijih rock sastava iz Srbije bila prateći vokal Dušanu Kojiću Koji (57), a fanovi benda u šoku su zbog tužnih vijesti. 

O uzroku i detaljima smrti dugogodišnje članice alt-rock sastava Disciplin A Kitschme, još uvijek nema nikakvih konkretnijih informacija, a fanovi su ostali zatečeni te se opraštaju s Đorđević. 

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Beogradski bend osnovan je početkom 80-ih, a već gotovo 40 godina sinonim je za rock'n'roll i energične nastupe. Veliku popularnost stekli su još u vrijeme bivše države, ali nisu posustali ni kasnije te je Disciplin A Kitschme imala vjernu publiku, naročito u Beogradu i Zagrebu. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Marinka se bendu pridružila dvijetisućitih, po Kojinom povratku iz Londona te nakon što je završila faza djelovanja sastava na engleskom jeziku i grupa se ponovno okrenula regionalnom tržištu. Od prvog povratničkog albuma, 'Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?' iz 2007., stalni je vokal uz Dušana Kojića Koju. 

Tema: Muzika

Message