To je to što me zanima!

Fanovima se svidjele vježbe: 'Dišite kao ovisnici o cracku'

Ovo je odlično. Ja sam učitelj joge i ovo su fantastične tehnike za upravljanje energijom. To puno govori o Russellu Brandu. On jednostavno dijeli nešto što je očito njemu pomoglo sa svima nama, rekli su fanovi
Vidi originalni članak

Britanski komičar i glumac Russell Brand (43) svojedobno je priznao kako je probao sve droge od marihuane do kokaina, a istaknuo je kako je ovisnost pobijedio pomoću joge i meditacije. Brand pomaže drugim ovisnicima učeći ih svoje tehnike u bizarnim videima. 

Glumac se na posljednjoj snimci omotao samo plahtom i podučavao kako disati kroz vježbe Kundalini jogu, a sve je to povezao s drogama kako bi fanovi sve lakše shvatili. Russell je podigao ruke i rekao obožavateljima da zadrže dah. 

- Jako povucite dah, ako ste ikad bili ovisnik o cracku ili volite travu znate kako treba jako povući - istaknuo je komičar. Fanovima su se svidjele Brandove čudne tehnike, pa su ga pohvalili. 

- Ovo je odlično. Ja sam učitelj joge i ovo su fantastične tehnike za upravljanje energijom. To puno govori o Russellu Brandu. On jednostavno dijeli nešto što je očito njemu pomoglo sa svima nama - komentirali su obožavatelji. 

Brand se prije 15 godina izliječio od ovisnosti, a objavio je i knjigu 'Oporavak: Sloboda od naših ovisnosti' u listopadu prošle godien. Često ističe kako su mu najviše pomogli joga i transcendentalna meditacija koja se prakticira svaki dan po dva puta te se tako uklajanja stres. 

Komičaru se bivša supruga, pjevačica Katy Perry (33) zahvalila što ju je upoznao s tim vježbama tijekom njihovog dvogodišnjeg braka. Brand je u braku s Laurom Gallacher (31) te imaju kćer Mabel (1), a prema pisanju britanskog The Suna par očekuje drugo dijete. 

VIDI OVO: 10 najbizarnijih činjenica o seksu ikad.

VIDI OVO: Penis toliko velik da se vidi iz svemira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sonja1234 14.08.2018.

    meni on izgleda ko neki ludi vampir..

  • CarminaBurana 14.08.2018.

    dobar je

  • flori 14.08.2018.

    Ima čudan smisao za humor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare