To je to što me zanima!

Farma: Aleksandra izbacila Natašu u igri izdržljivosti

Nataša Bebić nije uspjela pobijediti u igri u kojoj je trebala povlačiti uže. Uz pjesmu ostatka ekipe s "Farme", "kraljica aerobika" je napustila imanje
Vidi originalni članak

Splićanka Nataša Bebić nije se pretjerano ni trudila u igri izdržljivosti izboriti svoj ostanak na farmi. U igri koja je trajala manje od tri minute djevojke su trebale iz stupa u sredini izvaditi četiri potkove i odnijeti ih na drugi kraj arene.
Aleks je i ovaj put bila bolja u natezanju konopa. Ostatak ekipe Natašu je ispratio pjesmom "A sad Adio", a potom su otpjevali i himnu Hajduka. Prije početka dvoboja Nataša je poručila Aleksandri da je boli koljeno, na što joj je Aleks odgovorila "Ma mi ćemo aerobik malo". Manekenka je odmah krenula žestoko u borbu pokazujući da joj je jako stalo da ostane u igri.
Natašina farmerska karijera trajala je prilično kratko, svega tjedan dana. Njena prijateljica modna kreatorica Neda Makjanić - Kunić koja je bila gošća u studiju prognozirala je njezino ispadanje. Neda je dodala kako se Nataša nije prikazala u pravom svjetlu jer "ona kao prava horoskopska Blizanka nije tako povučena"
U ovotjednoj emisiji uživo gost je bila ekipa iz Malnarove Noćne more: Tarzan, Laki i Braco. Tako je Laki predstavljen kao ministar za hortikulturu i travu, Braco je dobio titulu savjetnika predsjednika diktatora Malnara dok je Tarzan imenovan ministrom za moral i ćudoređe. Vesela ekipa u studiju je dala podršku svojoj prijateljici Slađani, a goste u studiju zabavljao je Jole.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mala___plava 19.04.2008.

    ma bolje da za tu izdržljivost smisle nešo drugu, a ne jedno te isto. A i jadno mi je kada se ne bore, nego puste da izgube, to mi je jadnoo

  • tmaznik2 19.04.2008.

    igra izdržljivosi ili sprdačina NOVA TV

  • merios 19.04.2008.

    aleksandra je bas sexy ima dobre noge,guzubas sve!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare