To je to što me zanima!

Farma: Elio Pisak masirao je i pipkao Avu Karabatić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Farmeri su pili alkohol i svirali gitaru. U opuštenoj atmosferi Elio je masirao Avu te pohvalio njenu zategnutu kožu. Kasnije je pričala o svojoj probavi
Vidi originalni članak

Kako imaš zategnutu kožu svaka čast. Kao ona elastika je čvrsta, komentirao je Elio Pisak (58) dok je masirao Avu Karabatić (22) te dlanovima lagano prelazio preko njenih ruku.
- Hajde, hvala Bogu da si našao nešto na meni što valja - rekla je Ava. Farmeri su tijekom zajedničkog druženja i uživanja u posljednjim danima 'Farme' pili alkohol i te svirali i pjevali. Eliju nije bilo teško masirati Avu.

AVA: JA NE ISPUŠTAM VJETROVE
Splitska studentica Ava rekla je farmerima da ima odličnu probavu te da nikad ne ispušta vjetrove. Dodala je da joj to nikad ne bi bio problem priznati, ali se ne može sjetiti zadnjeg puta.
- Ja stvarno nemam tu naviku. Nije da mi se to nikad u životu nije dogodilo, ali ne sjećam se kada - rekla je Ava, no Sabina Čedić (22) nije joj povjerovala.
- Pred nekim, ali inače prdiš! Ne možeš ne prditi - zaključila je Sabina. Angie Narany (28) složila se s njom te dodala da bi imala neki poremećaj da to ne čini.

'FARMA NIJE MIAMI BEACH'
Nakon što su se Nikol Bulat (22) i Branka Mutti (54) ponovno srele u 'Farmi' nesuglasice između njih nastavile su se. Dok su sjedili za stolom Branka je stalno komenitrala Nikol kao da nije u prostoriji pa su se posvađale.
- Pa dobro, kako imaš obzira pričat o meni, a sjediš pola metra od mene! Srami se - rekla je Nikol.
- Ti se srami što si iza kuće skrivala prljave lonce i to svi znaju - odgovorila joj je Mutti.
- Hajde, ostavi me na miru i pusti me iz usta - rekla je Nikol, a Sabina je htjela zaustaviti svađu te je krenula smirti Branku.
- Ja ne trpim to kako se Nikol ponaša bahato jer nije ovo Miami Beach, ovo je farma. Nije ovo Miami Beach da se ti 80 puta presvlačiš i tražiš mene koja se pečem pored peći parfem. Ma ja te pošaljem znaš gdje. Jesi ti luda - rekla je ljutito Branka. Na to je Sabina rekla da se ona ne želi svađati s njom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tigerin 16.06.2010.

    stari jarac i mlada koza

  • man_u_francesco 16.06.2010.

    ava s konja na magarca XD hahahahhahah

  • arsta 16.06.2010.

    koja glupaca, kaze da ima dobru probavu i da ne prdi? pa kakva je to onda dobra probava ako ne prdi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare