To je to što me zanima!

Farma: Kiki Rahimovski se zapalio skačući oko vatre

Farmeri su odlučili zapaliti krijes na imanju ispred kuće. Dok je vatra gorjela Kristijan je trčao okolo i šalio se, a jedna iskra mu je uhvatila pramen
Vidi originalni članak

Nakon što je Kristijan Rahimovski (28) zapalio ogromnu vatru ispred kuće na 'Farmi' oduševljeno je skakao oko nje i bacao drveće kako se ne bi ugasila. Trčeći okolo i vičući 'Vatra! Vatra!' jedna iskra mu je zahvatila pramen kose. U pomoć mu je odmah pritrčala Branka Mutti (52) i ugasila ga. Nakon toga je komentirala kako Kiki ionako ima premalo kose na glavi. Ivo ga je nakon toga prozvao piromanom.
- Zapalimo sve! I kuću i staju i sve - vikao je u šali netom ugašeni Kiki. Nakon njih do vatre su došli Antonio i Josip koji se ubrzo vratio u kuhinju i tamo s Brankom ogovarao Kikija. Njima dvoma nije se svidio roštilj koji je Rahimovski spremio za ručak.

JELENA DEPILIRALA BIKINI ZONU U KUHINJI DOK JE BRANKA MIJESILA KRUH
Nakon što je proteklo nekoliko sunčanih dana na farmi djevojke su odlučile smanjiti količinu odjeće na sebi. Jeleni je bilo veoma vruće u tajicama, ali nije se mogla preodjenuti u nešto kraće zbog toga jer joj bikini zona nije bila depilirana. Sabina i Žana odlučile su odjenuti vruće hlačice što Jeleni opet nije odgovaralo. Zbog toga je uzela britvicu i nasred kuhinje se depilirala. Za to vrijeme Branka Mutti mijesila je kruh za ručak.


IVO: ALKA VUICA IZGLEDA KAO BOŽIĆNO DRUŠTVO
Glazbenik Ivo Amulić izjavio je kako ne voli ako žene žele izgledati mlađe nego što jesu te da to čini upravo Alka Vuica koja po njemu izgleda kao božićno drvce te da joj još fale samo lampice.



NEVEN CIGANOVIĆ DOLAZI PROSLAVITI ROĐENDAN
Poznati stilist svoj 40. rođendan na romsku Novu godinu. Neven će, umjesto da dobije, davati darove farmerima. Na farmu će ga pratiti romski glazbeni sastav pa će sljedeći dan učiti ostale kako se pleše romski tango.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 21.04.2010.

    prvi pokusaj ili ???

  • marerita 21.04.2010.

    ma sta se ovo smece od covika dira u Alku, cili split zna ko je i sta je....bio je s mojom prijom jos za vrime braka...i batina je dobivala,neka mu ona progovori moze odma kuci

  • gaddy 21.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare