To je to što me zanima!

Farma: Pohvatali se Kiki i Sabina, skinula mu je gaće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ženski klan: Jelena, Sabina, Nikol i Žana u kuhinji su ogovarale gazdaricu Ellu. Smatraju da nije iskrena, te da je proračunata i opasna igračica
Vidi originalni članak

Gazdarica Ella nedavno je izjavila da na Farmi Daniel i Branka gotovo ništa ne rade. Ta izjava bila je Jeleni povod za ogovaranje Elle, a u tračanju su joj se pridružile Sabina, Nikol i Žana.
- Ella me smatra opasnom konkurencijom pa me je uzela na pik. Iako je ona starija od mene, ja sam viša i jača i za tri klase mudrija od nje - kazala je Jelena koju je gazdarica nakon Majinog izlaska iz showa imenovala za sluškinju.  Manekenka smatara Ellu proračunatom osobom koja svoja djela opravdava lažima. Ukoliko bude odabrana za novu gazdaricu, kaže da će Elli sve reći u lice što misli.

SABINA KIKIJU SKINULA GAĆE
Farmeri su večer iskoristili za lovice i hrvanje. U žaru borbe Sabina je Kikiju Rahimovskom skinula hlače i tako otkrila njegovu stražnjicu. Kiki je potom želio saznati da li je Sabina škakljiva pa su se ponovno počeli  natjeravati.

'ELLA JE STRUSILA SAV ALKOHOL'
Farmeri su htjli popiti malo alkohola kako bi si podigli raspoloženje. Ispostavilo se da nedostaju četiri litre vina te litra lozovače. Nakon što je Kiki upitao tko sve to trusi, Sabina je odmah rekla da Ella pije alkohol po čitav dan.


NIKOL SE POVJERILA KIKIJU
Požalila mu se da je u protekla tri mjeseca depresivna te da je proživjela najgore razdoblje u svom životu. Dodala je da nije posrijedi riječ o nekoj nesreći ili traumi već je opterećena nekim općim stvarima. razgovor su prekinule Jelena i Sabina.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Iskrena 27.03.2010.

    Nema Kristijan što objašnjavati kada izađe zato jer nije kriv!

  • Iskrena 27.03.2010.

    Nisu se pohvatali..nego ta Sabina nije normalna! Bolesna djevojka..napala oženjenog mladog muškarca!

  • Curious 27.03.2010.

    Ako smijem pitati tko je ta Jelena, mislim po čemu je poznata..ja prvi put čujem za nju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare