To je to što me zanima!

"Farma" pred suspenzijom zbog kršenja zakona RH

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivo Banac iz HHO-a traži suspenziju za farmere koji vrijeđaju po nacionalnoj osnovi i potiču govor mržnje. Nova TV ne priznaje spomenute propuste
Vidi originalni članak

Vrijeđanje farmerice Hane da je “smrdljiva Bosanka”, puštanje priloga u kojem Rafo govori da bi šakom udario Stefany, samo su neki od prekršaja na koje je Ivo Banac iz Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava upozorio Novu TV i Vijeće za elektroničke medije.
- Upozorio sam na promicanje govora mržnje i vrijeđanje po nacionalnoj osnovi. S Nove TV odgovorili su mi da se to nije dogodilo. Od stripova se na internetskoj stranici ograđuju jer ih stvaraju posjetitelji - kaže Banac.
Denis Peričić, predsjednik Vijeća za elektroničke medije, potvrdio je da je bilo prekršaja zakona o elektroničkim medijima u nekim emisijama “Farme” jer su promicale nasilje, vrijeđanje po nacionalnoj osnovi te su prekršili su prava životinja.
- Vijeće skuplja materijale, a na kraju showa sedam članova odlučit će je li zakon prekršen. Zavisno o odluci, Vijeće može podnijeti prijavu na prekršajnom sudu koji izriče kaznu. Novčana može biti i do milijun kuna - kaže Peričić.

HANA I DVINA NOVE SLUŠKINJE, HANA PRIČA O SILIKONIMA
Nova gazdarica Jelena svrgnula je demokraciju te kratko i glasno rekla da su Hana i Dvina nove sluškinje. Alen i Stefany podržali su je, a složili su se i oko odabira prve dualistice u četvrtak.
- Vidjet ćemo u četvrtak. Dat će joj šibicu svi, ali ama baš svi. Hana je užasna osoba. Stalno ismijava ljude - komentirala je Stefany s Alenom. Farmeri su učili gasiti požar s vatrogascima. Većernje druženje i razgovore osvježila je Hana, koja je otvoreno pričala o svojim silikonskim grudima. Najpozornije ju je slušao Rafo kojeg je zanimalo kako je to nositi se sa silikonima. Hana je otkrila kako njezini silikoni imaju vijek trajanja od 10 godina, a teški su jedan kilogram.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Cooleech 13.05.2008.

    Ne, nemogu! Pokušavam ih slušat ali nikako ne mogu izdržat više od par sekundi! Sve bi ih zaključa tamo di i jesu i bacia ključ.

  • user_19801 07.05.2008.

    srtašno nešto , slažem se da se umjesto investranja u ovaj schow moglo bolje nešto napaviti, zašto nisu uzeli neke siromašne ljude i dali im mogućnost da zarade a ne ovim spodobama koji i onako imaju previše novaca

  • sreca35 06.05.2008.

    Onim debilima poput Jelene, Stefani i Aleks, koja je hvala bogu van i smeta osoba koja je normalna. Hani drzimo fige i bodrimo je . Realna osoba koja ne govori iz leđa . Volimo je i uz nju smo .Volim Bosnu i Hercegovinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare