To je to što me zanima!

Farma silikona: Simoničina prsa teška oko 40. 000 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Simona sklona 'abnormalijama’, Misici Ivani Paris jedino lice moralo pod nož, Marija Štrajh ne treba na remont, dok su Giannine grudi poput kruške
Vidi originalni članak

Simoni su u trudnoći grudi s dobre četvorke abnormalno narasle na sedmicu, rekla je nedavno manekenkina mama iz Slovenije Tamara Trpkov. Simona je i nemirna duha. U dobi od 16 godina na motorističkom festivalu na lijevu je dojku dala tetovirati maleno crveno srce. Mama ni dandanas, nakon gotovo devet godina, ne želi u mislima vizualizirati sličicu s njezinih prsa i reći čime je točno išarala, kako tvrdi, svoje prekrasne grudi. Istina je da ih je Simona nakon trudnoće podizala jer su joj se objesile i stavljala je silikone, no mami Tamari su i dalje lijepe poput prirodnih. Prema riječima Simonine mame, svi u njihovoj obitelji imaju bujne grudi. Anti su pak dobre svakakve, glavno da je na njima Simonina nasmiješena glava, bila plava ili smeđa. Mariji Štrajh i Gianni Apostolski za sada, koliko znamo, grudi nisu divljale. Gianni doduše svaka bježi na svoju stranu, no veličina im je ista već godinama. Podizala ih je tek kad je postala voditeljica “Golih vijesti”. Prema staroj španjolskoj umjetnosti proricanja, sternomanitiji, ženin seksualni karakter može se odrediti prema veličini njezinih grudi. Prema obliku grudi, Marija bi spadala u kategoriju dinje. Takve žene, tvrde Španjolci, traže divljenje. Ako ih se razmazi, vrlo rijetko će odbiti poziv na seks. Simonine grudi, iako su umjetne, prema toj podjeli spadaju u kategoriju grejpa. Takve žene su vrlo varljive. Iako izgledaju seksi i zavodljivo, sklonije su izmjenjivanju nježnosti i nisu za kojekakve seksualne igrice. Giannine grudi su poput kruške. Žene takvog poprsja vole seks u svim varijantama. No sklone su preljubu.

MARIJA ŠTRAJH NE TREBA NA REMONT
Marija je grudi povećala prije sedam godina. Platila ih je tadašnjih 3000 maraka. U klinici u kojoj ih je radila kažu da su njeni silikoni “life time” (doživotni). Nema potrebe za remontom.

SIMONIČINA PRSA TEŠKA OKO 40. 000 KUNA
Simona je nakon trudnoće podizala grudi i stavljala silikonske implantate. Takve operacije su najskuplje. Samo podizanje je od 15.000 do 20.000 kuna. Ugradnja silikona stoji od 20.000 do 24.000 kuna. Gianna, s kojom se Simona i poljubila na farmi, ih je samo podizala.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • personal 27.03.2009.

    Umjetna pamet, umjetne sise. Jadno, seljački i glupo.

  • tajnamoja 27.03.2009.

    Simoničina!!!

  • opera 27.03.2009.

    teaa neda se meni sad natezat,nije bitno koliko godina imam,povečaj sliku pa ces vidit,a osim toga,ja imam sreću da ne trebam sređivati grudi. a ako ih petra nije sredila,hoće jer je ta epidemija zahvatila cilu hrv scenu,ja sam pobornik prirodnog,tako da mi je zao sta je tako,al to je zalosna istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare