To je to što me zanima!

Farmer podbacio u shoppingu, Sever mu poručio: Preobičan si

Dobar izbor kožne jakne i naravno bijela majica koja je must have u muškom ormaru. Ne sviđa mi se košulja, koja bi trebala biti tamnija, previše je poslovna, a minus su i retro naočale, komentirao je Sever
Vidi originalni članak

Počeo je dosad nikad viđeni tjedan u 'Shopping kraljici' zato što će u novih pet epizoda prvi put sudjelovati i muški natjecatelji, koji će pokazati kako i oni mogu biti kraljevi modne piste. Dakle, show 'Shopping kraljica' na jedan tjedan postat će 'Shopping kralj'!

Matija, Kristijan, Samir, Alen i Ivo ovotjedni su modni prinčevi, koji će pokušati osvojiti prestižnu titulu Shopping kralja. Prvi je na redu Matija Ričko, voditelj benzinske postaje, koji dolazi iz mjesta Strmec i u slobodno vrijeme radi na svojoj kući i uređuje prostor za sebe i suprugu.

- Iza svakog kralja stoji prava kraljica, a iza mene stoji najbolja kraljica i zato ću i biti Shopping kralj - kaže Matija, čija je sestra Petra također sudjelovala u emisiji. Kad su došli ostali kandidati, dečkima se u videoporuci javio Robert Sever, koji im je još jednom naglasio da se prvi put traži Shopping kralj i da su pravila ista kao i kod djevojaka. Natjecatelji imaju četiri sata i 2000 kuna da osmisle modnu kombinaciju koja odgovara temi tjedna - Buntovnik bez razloga.

Matiji će u odabiru odjeće pomagati supruga Barbara, koja ga je vidjela u popularnoj emisiji 'Ljubav je na selu' i svidio joj se da bi kasnije postali supružnici. Matija je odlučio prvo posjetiti frizera, a Roberta je malo razočaralo što se samo ošišao jer je očekivao da će se i obojiti. U to su vrijeme ostali kandidati pregledavali odjeću u Matijinu ormaru.

Uslijedilo je još jedno iznenađenje jer je momcima stigla podrška - njihove shopping partnerice! Samiru je stigla Ana, Elmje došla Alenu, Ivo je dočekao Tomislavu, a Kristijan Anitu. Osim što će im biti savjetnice u kupnji, zajedničkim će snagama ocjenjivati kandidate, ali i snalaženje partnerica u odabiru zadane kombinacije.

Matija je na kraju odabrao kožnu jaknu, bijelu majicu, kariranu košulju, traperice i tenisice, a sve je upotpunio satom i naočalama. Kad je izašao pred ostale kandidate i njihovu pratnju, Sever je prvi kombinirao kombinaciju.

- Matija je parcijalno zadovoljio temu. Dobar izbor kožne jakne i naravno bijela majica koja je must have u muškom ormaru. Ne sviđa mi se košulja, koja bi trebala biti tamnija, previše je poslovna, a minus su i retro naočale. Korektno odrađeno, ali bez nekih uzbuđenja ili oduševljenja - rekao je modni znalac.

Dame su ga potom obavijestile da je njihova riječ glavna, a Matija je u šali komentirao da mu je tako i kod kuće.

- Sve nam je bilo presvijetlo i preobično - rekli su Ana i Samir i dali ocjenu šest.

- Skinula bih mu bile starke jer to više nije buntovno, Matija je bio preblijed - rekli su Anita i Kristijan i dali ocjenu pet.

- Blijeda trojka za blijedi outfit - rekli su Elma i Alen.

- Petica zbog obične majice i kombinacije tamne jakne i svijetlih boja - rekli su Tomislava i Ivo, a Matija je završio sa slabih 19 bodova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • anchy2004 05.02.2020.

    Oblekel se ko šmokljan a ne buntovnik

  • Pero Cigla 04.02.2020.

    Ma ovo je teža glupost. Ajde dobro, još mogu razumjeti da su uveli muške da shoppingiraju. Ali zašto jedan drugoga ne ocjenjuju?? Nego su doveli svoje cure, žene, onaj gay naravno nema curu pa je doveo mamu... To je teška glupost. Sve mi se čini da nitijedna neće dati više od 5-6. Valjda je opet u pitanju nekakva ljubomora haha

  • josip911 03.02.2020.

    Hahahhahahahaha frajer je carape kupio hahahahhahhha

Komentiraj...
Vidi sve komentare