To je to što me zanima!

Farmeri u suzama, Simona pobijedila 'golu voditeljicu'

Voditeljica "Golih vijesti" nije uspjela pobijediti Simonu u dvoboju snage. Gianna se u suzama oprostila od svojih cimera. Plakala je i Simonica
Vidi originalni članak

Gianna je uporno inzistirala da postane dualistica. Iako ju je Simona odbijala izabrati za suparnicu u dvoboju, na kraju je popustila. Obje su ušle u ring, a Gianna je izabrala dvoboj snage.
- Nakon dosta vremena, konačno imamo jedan pravi fajt - najavio je borbu Kocka. Jedini dvoboj snage izabrao je Renman, koji je završio u bolnici. Simona je bila jača u guranju kola i izbacila svoju "sestru" s farme.
- Zbogom, sestro. Volim te. Čuvajte mi moju Simonu. Jeste me čuli? - u suzama se Gianna obratila farmerima. Voditeljica "Golih vijesti" na imanje je stigla u društvu Borisa i Jurice kao izazivačica.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Chantal 16.05.2009.

    Kako mrzim te seljačke spike i kuknjave \"seeestro moooja, seestrice, aaaa, eeee, kenj, kenj...\" a cim se okrenu zabiju noz jedna drugoj. Narikace seljacke.

  • amalija 16.05.2009.

    Sve je bio dogovor

  • corn flakes 16.05.2009.

    Uvjerena sam da je lukavi Ante nešto dogovorio s Giannom, jer se po svakom njegovom komentaru vidi da igra na pobjedu svoje ženice. Ali srećom, isto sr_nje ne kupujemo dva puta. A Simonica je takva \"nježnica\" - fuj!!! Treba joj još jedna torbica??!!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare