To je to što me zanima!

Farmerica Kristina: Opaku sam bolest pobijedila pomoću vjere

Kozmetičarka Kesovija iz Kaštel Sućurca za sebe kaže da je komunikativna osoba vedrog duha, ali zna biti tvrdoglava i neodlučna. Jedna je od natjecateljica Farme...
Vidi originalni članak

Kristina Kesovija (28), natjecateljica reality showa 'Farma', za sebe kaže da je komunikativna osoba vedrog duha, ali zna biti tvrdoglava i neodlučna. Negativu kod ljudi, tvrdi, odmah osjeti te nastoji izbjegavati takvo društvo. 

Kozmetičarka iz Kaštel Sućurca vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje nerijetko objavljuje seksi fotografije, a nisu joj strani ni izbori ljepote.

- Bila sam prva pratilja Kraljice Dalmacije, to je bio najveći uspjeh na ovakvim izborima. Što se tiče izbora, to je više bio san kad sam bila 10 godina mlađa. S godinama to nekako prerastete - rekla je Kristina i otkrila kako je svojevremeno pobijedila tešku bolest.

- Pobijedila sam bolest uz vjeru. Radi se o tumoru hipofize koji sam dva puta operirala. Sada je sve u redu samo moram svakih  6 mjeseci na kontrole. Bitno je u nešto vjerovati. Svaki čovjek bi trebao u nešto vjerovati da mu bude lakše ići kroz život. Meni je u mojoj borbi najviše pomogla vjera. Ja to mogu i izdržat ću, uz svoju obitelj bez koje bi to bilo nemoguće. Evo sad sam tu gdje jesam, jača nego prije - ispričala je za Dnevnik.hr.

U slobodno vrijeme voli šetati uz more, družiti  se s prijateljima i svojim psima. Uzor u životu joj je majka koja ju uvijek potiče da se u životu sve može riješiti. Voli prirodu te kaže kako se ne boji niti jedne domaće životinje, ali zato ima strah od svih kukaca. 

PRVO GLASOVANJE Farmeri spakirali svoje stvari: 'Frane je jako loš gazda, užas'

Kristina od  showa očekuje nova poznanstva i vještine te slogu i dobar provod, no jedino ju brine poljski WC. Iako nema iskustva sa životom na selu, na Farmu se prijavila jer se želi okušati u sebi nepoznatom načinu života. 

VIDI OVO! Ovo su najbolje guze Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 117

  • broj123 20.09.2018.

    očito su nju na krivom mjestu operirali...

  • Prva Proleterska 20.09.2018.

    U oktobru me čeka dupla operacija raka i žuči a bolest pobjeđujem sa vjerom u Partiju i druga Tita !

  • metalhead_1 20.09.2018.

    ma kakkva mrtva vjera ajde

Komentiraj...
Vidi sve komentare