To je to što me zanima!

Farmerska kriza: Kristijan je u depresiji, nema volje ni za što

TEŽAK PERIOD Damir mu je savjetovao da uzme praktikum i uči ukoliko nema nikakvih poslova, no ni ta ideja nije se svidjela Kristijanu pa je odlučio prošetati po farmi
Vidi originalni članak

Dok je jutro u dvanaestom tjednu showa farmerima započelo radno, Kristijanu kao da su sve lađe potonule. Iako farma iziskuje konstantan rad, bilo da je riječ o radovima oko kuće, ili oko životinja, Kristijan nije uspio pronaći ništa što bi mogao raditi. 

- Idem se malo prošetati, ne da mi se ništa, nemam što za raditi - požalio se Kristijan Damiru koji je meo ispred ulaza u kuću. Damir mu je savjetovao da uzme praktikum i uči ukoliko nema nikakvih poslova, no ni ta ideja nije se svidjela Kristijanu, pa je odlučio prošetati po farmi.

Kristijanovo prešetavanje primijetila je i Ankica upitavši ga da li se sunča, no Kristijan nije bio raspoložen ni za razgovor, pa je odjurila Goranu požaliti se na njega. 

- Kiki nema nikakve zadatke, on od jutra ništa ne radi! Što on radi? Hoda po dvoru, drži ruke u džepu i ne zna kud bi sa sobom od dosade - rekla je Goranu koji je potom odjurio to reći Josipi. No čini se kako Josipa ima lijek za sve, pa tako i za Kristijanovu depresiju.

- Pozovi gospodina Kikija! Cijelo jutro on šeta tako da će i on svoje odšetat - naredila je Josipa Goranu, a zatim je Kristijanu dala za zadatak da napravi doručak za farmere.

Zbog čega je Kristijanu palo raspoloženje te je li ga Josipa uspjela  izvući iz depresije, provjerite u večerašnjoj emisiji Farme na Novoj TV.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • prevara55 22.11.2016.

    Tomo legenda. Covjek je stvrno karakter. Samo naprijed....

  • Lala1808 21.11.2016.

    Kiki baš pao u depresiju za Barbi dok Tomo samo glumata

  • Anne73 21.11.2016.

    Produkcijo ozbacite tomu covjek je uzasan

Komentiraj...
Vidi sve komentare