To je to što me zanima!

Fashion Guru otkrio je žene i radit će haljine čak do broja 44

NAPREDUJE Boris Banović predstavio je novu kolekciju na zagrebačkom Perwoll Fashion.hr-u. Modni pohod nastavlja u Beogradu na tamošnjem Tjednu mode
Vidi originalni članak

Već godinama dizajniram za muškarce, a ovo je tek najava da širim djelatnost i na žene. Haljine ću raditi i za punije žene do broja 44. Izazov je napraviti kreaciju u kojoj će i žena s oblinama dobro izgledati, rekao je Boris Banović , poznatiji po nadimku Fashion Guru .

Boris je bio jedan od pet dizajnera koji su predstavili svoje kolekcije treće večeri. Banovićevu reviju su nosili i plesač koreograf Emil Matešić te bivši sudionik Big Brothera Ivan Mitrović Mrkvica .

- Oni su moji dugogodišnji prijatelji pa sam ih nagovorio da nose reviju. Želio sam pokazati da je kolekcija rađena za obične muškarce koji nisu svi građeni poput manekena - objašnjava kreator koji će kolekciju predstaviti i na Beogradskom tjednu mode.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neko vrijeme prisutan sam u Srbiji, a nadam se da ću nakon revija proširiti posao - zaključuje.

Zoran Aragović je haljine kombinirao s otkvačenim frizurama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ParlevuFranse 31.03.2014.

    Samo do 44? Prosjecna Hrvatica ima broj 50/52.

  • Ljigavac_1 30.03.2014.

    sviđa mi se Ljigavac, ljigav je ko ja, je li još uvijek laže kako ima stančugu u centru?

  • Ljigavac_1 30.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare