To je to što me zanima!

Fashion Guru zavirivao je modelima u njihov dekolte

Prije nekoliko dana sa benzinske postaje ukrao je karton s likom Severine kako bi karton njegova lika dobio družicu. Boris je odnedavno slobodan
Vidi originalni članak

Modni stilist Boris Banović (37) u klubu Piranha odijevao je modele za reviju i foto-radionicu učilišta Algebra. Čim je djevojke uredio požurio je kući.
- Nedavno sam prekinuo dugogodišnju vezu. Iako sam sad slobodan i opet na tržištu bolje mi je da pobjegnem od manekenki jer sam 'napaljen' - smije se Boris. Prije nekoliko dana sa benzinske postaje ukrao je karton s likom Severine kako bi karton njegova lika, kojeg je dobio za prošli rođendan od prijatelja, dobio družicu.
- Seve stoji u mojoj sobi, a moj karton, od želje da joj se približi, pao je pred nju i potrgao noge. Zalijepio sam ga i izvest ću ih u klub kako bi se bolje upoznali. Možda kad si popiju se i zbliže - kaže Fashion Guru dodajući da je u potrazi za pravom, nekartonskom, družicom. Za nekoliko dana u prodavonicama obuće Peko prodavat će se muške elegante cipele koje je dizajnirao.
- Htio sam da si muškarci mogu priuštiti kvalitetne, a ne preskupe cipele te da napokon idu fino obučeni na posao - zaključio je stilist.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • šnjofam gaćice 30.09.2010.

    jok nije gay ..godinama je hodao sa stomatologom kojem je bio vjencani kum... naravno, zena mu zna to

  • macak79 30.09.2010.

    Autohomofob!

  • hold 30.09.2010.

    gay it\'s ok-ej....hahahaha...taj lik je sve samo ne modni guru, tj. toje samoprozvano zanimanje, kao ono \"lajf kouč\", on nikad nije sređen i uvijekdjeluje kao da je obukao odjecu koja mu je mala, a to u biti upucuje na to da je gay, i ona njegova boja glasa tj. način na koji govori mi je anti totalno, bas pravi pe...ko

Komentiraj...
Vidi sve komentare