To je to što me zanima!

Fašnik u Samoboru: Nastupaju Opća opasnost, Miroslav Škoro, Zvonko Bogdan, dječji zborovi...

Sve one koji na kratko, ili na malo duže, žele uskočiti u tuđe cipele, zaboraviti svakodnevicu i prepustiti se fašničkoj zabavi već od petka čeka bogati program
Vidi originalni članak

Fašnički spektakl na ulicama Slobodne Fašničke Republike, inače znane kao grad Samobor, od ovoga petka kreće prema svom vrhuncu, a vladavina urnebesnih maski predvođenih Srakom, Princom Fašnikom, Sudecom i Štefom Fiškalom i pod motom „Hokus Pokus EUrekus” u punom je jeku. 

Sve one koji na kratko, ili na malo duže, žele uskočiti u tuđe cipele, zaboraviti svakodnevicu i prepustiti se fašničkoj zabavi već od petka čeka bogati program, koji svojim koncertom otvara grupa Opća opasnost. I subota na Trgu fašničkih velikana kreće raspjevano, uz dječji zbor Smješak, a slijedi ih maskirana povorka dječjih vrtića. Nešto bržim korakom za mališanima će ići Babaroge brzonoge, točnije utrka maskiranih roditelja.

Na Trgu fašničkih velikana, u moru razigranih maski, nakon nastupa maskiranih gostiju iz Hrvatske i Slovenije, kao vrhunac večeri održat će se koncert Miroslava Škore.

Ništa manje zanimljivih događanja neće biti ni na Trgu Srakinih mališana gdje će se u subotu od 10 do 15 sati odvijati Graffiti radionica, Breaking radionice s Megablastom te popularna edukativna radionica izrade životinjskih maski Zoološkog vrta Grada Zagreba.

Sličan program na Trgu Srakinih mališana slijedi i u nedjelju, uz tradicionalnu atrakciju koja se ne propušta – Srakotrk, orijentacijsku dječju utrku. Pobjednik Srakotrka bit će proglašen na Trgu fašničkih velikana, nakon bogatog dječjeg programa tijekom kojeg nastupaju dječji gosti poput Stupničkih mažoretkinja i brojnih gostujućih dječjih vrtića. Iznova će na istom mjestu biti prilika da se pokaže kreativnost bez granica kad su maske u pitanju i osvoji titula najbolje obiteljske maske. Slijedi povorka mjesnih odbora, te izbor pojedinačnih i grupnih maski, a večer završava uz najveće hitove Zvonka Bogdana. 

Još nas malo dana dijeli od velike završnice u utorak, a Samoborski fašnik zabava je koja se ne propušta, niti zaboravlja i jednom u godini nudi bijeg pod tuđu masku i opće šarenilo.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: NA GAY SPOJU ZAPJEVALI HIT MAJE ŠUPUT

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare