To je to što me zanima!

Fatalna crnka: Clooney opet ljubi Hrvaticu Moniku Jakišić?

O glumčevoj vezi s Hrvaticom šuška se još od svibnja otkako su zajedno viđeni u jednom noćnom klubu. Monika je 25. rujna navodno prespavala u njegovoj vili
Vidi originalni članak

Nakon prekida dvogodišnje romanse s plavokosom Stacy Keibler (33) u srpnju, holivudski zavodnik vratio se u zagrljaj bivše ljubavi Monike Jakišić (33), piše US Weekly. George Clooney (52) navodno se ponovno zbližio s Hrvaticom s kojom ga se povezuje od 2004. godine. Prema tvrdnjama izvora, Monika je 25. rujna prespavala u njegovoj vili u Los Angelesu. O glumčevoj vezi s Hrvaticom šuška se još od svibnja otkako su zajedno tulumarili u jednom noćnom klubu. 

- Pričali su satima, slični su i nevjerojatno povezani. Stalno se dopisuju SMS porukama, a on je često i zove - otkrio je izvor. 

Monika je 2007. godine priznala vezu s poznatim holivudskim neženjom ne krijući da se glumac i ona često čuju. 

- Obožavam ga, on je super čovjek. Voli se puno šaliti, šarmantan je i ima veliko srce. On je vječiti neženja, ali ako jedan dan odluči da se ženi i dođe mi s prstenom, ja mu ne bih rekla ne -  izjavila je manekenka Monika čiji je otac rodom iz Imotskog, a majka s Kupresa. U London su se preselili tijekom Domovinskog rata.

Glumčeva bivša djevojka Stacy odnedavno ljubi poduzetnika Jareda Pobrea s kojim je nedavno snimljena u Parizu. 

Kakav George Clooney? Stacy Keibler uživa s novim dečkom

Idi na 24sata

Komentari 45

  • mmzg 03.10.2013.

    za potrosit ok, za crveni tepih kao Elizabeta, Stacey itd. ni u bunilu.

  • jdn 03.10.2013.

    ma samo se ti njega drži,

  • NewAge 03.10.2013.

    I sad bi mi trebali bit ponosni jer je on potrosio Hrvaticu??

Komentiraj...
Vidi sve komentare