To je to što me zanima!

Fatalna Salma Hayek u šestom desetljeću pozirala u bikiniju, a u prvi plan stavila bujne grudi

Latino bomba Salma Hayek je opet počastila obožavatelje novom fotografijom gdje je pokazala nevjerojatnu figuru. Komplimentima na račun njezine ljepote nema kraja
Vidi originalni članak

Glumica Salma Hayek (55) definitivno zna razveseliti svoje obožavatelje fotkama na Instagramu, što je i ovaj put dokazala pozirajući u modrom bikiniju dok uživa u morskom plićaku i time dokazala da prkosi vremenu. Njezin dekolte došao je u prvi plan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako ste zaboravili donijeti novogodišnje odluke, siječanj još traje. Ja sam svoje donijela, ali dodajem ovo popisu - napisala je glumica u objavi ispod koje su se komplimenti samo nizali.

'Moja velika ljubav', 'Uvijek predivna', 'Zauvijek najljepša', 'Jako, jako zgodna', 'Ti si kao vino, s godinama izgledaš sve bolje', 'Kakva kraljica', 'Najsavršenija žena na svijetu', ovo su samo neki od brojnih komplimenata koji su pisali njezini obožavatelji.

VESELI PRIZOR NA BAZENU Salma Hayek istaknula bujni dekolte: 'Tebi kao da još rastu!'

Hayek je krajem osamdesetih započela svoju glumačku karijeru kada je dobila prvu ulogu u meksičkoj telenoveli 'Teresa', a sa filmom 'Desperado' iz 1995. godine je osvojila cijeli Hollywood. Također, Salma je nedavno dobila i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a zadnji film koji je snimila je 'House of Gucci'.

U braku je s francuskim milijarderom Henrijem Pinaultom od 2009. godine, a kao krunu svoje ljubavi su dobili kćer Valentinu (14).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mrno 27.01.2022.

    Ajme Kate,vidi koji malinu.😍

  • ajoj2 26.01.2022.

    da sam stariji srce bi me izdalo

  • iiiih 26.01.2022.

    Hebote jednom se slikala a vi objavljujete slike pola godinu. Ok zena ima sise. I sto sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare